НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 19 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження технічних документацій із землеустрою ..."  № 1968-32/2022-32 від 24.05.2022р. 
Документ №1968-32/2022 від 24.05.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.05.2022



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(32  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.05.2022р.  № 1968-32/2022-32
 

Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земель та надання земельних ділянок в оренду

     

Розглянувши матеріали технічних документацій із землеустрою щодо інвентаризації земельних ділянок, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, з метою забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції на землях комунальної власності в умовах воєнного часу, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 


в и р і ш и л а :


1. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 23,0 га, яка розташована за адресою: місто Коломия, в районі об’їзної дороги Чернівці – Стрий, із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1.1. Передати КОМУНАЛЬНОМУ ПIДПРИЄМСТВУ "РОЗДРІБНА ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНА БАЗА ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ" в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею 23,0 га, яка розташована за адресою: місто Коломия, в районі об’їзної дороги Чернівці – Стрий, із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

1.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та КОМУНАЛЬНИМ ПIДПРИЄМСТВОМ "РОЗДРІБНА ТОРГОВО-ЗАКУПІВЕЛЬНА БАЗА ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ" укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

2. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 9.9681 га, яка розташована за адресою: село Раківчик, урочище «Погарі», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2.1. Передати ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   9,9681 га, яка розташована за адресою: село Раківчик, урочище «Погарі», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

2.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

3. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 5,5 га, яка розташована за адресою: село Раківчик, урочище «Біля Попадюка», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3.1. Передати ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею 5,5 га, яка розташована за адресою: село Раківчик, урочище «Біля Попадюка», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

3.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

4. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 5 га, яка розташована за адресою: село Раківчик, урочище «Степ», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

4.1. Передати ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею 5 га, яка розташована за адресою: село Раківчик, урочище «Степ», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

4.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

5. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 3.8680 га, яка розташована за адресою: село Товмачик, вулиця Берегова, із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5.1. Передати ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   3,8680 га, яка розташована за адресою: село Товмачик, вулиця Берегова, із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

5.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

6. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 20,7   га, яка розташована за адресою: село Іванівці, урочище «Вівчареве», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6.1. Передати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   20,7 га, яка розташована за адресою: село Іванівці, урочище «Вівчареве», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

6.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

7. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 4,4208 га,  яка розташована за адресою: село Іванівці, урочище «Коло газовні», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

7.1. Передати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   4,4208 га, яка розташована за адресою: село Іванівці, урочище «Коло газовні», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

7.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

8. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 1,1291 га,  яка розташована за адресою: село Іванівці, урочище «Коло газовні», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

8.1. Передати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   1,1291 га, яка розташована за адресою: село Іванівці, урочище «Коло газовні», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

8.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

9. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 8,4534 га,  яка розташована за адресою: село Товмачик, урочище «Біля хазяйства», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

9.1. Передати ПРИВАТНОМУ ПІДПРИЄМСТВУ «СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «ХОРОМА» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   8,4534 га, яка розташована за адресою: село Товмачик, урочище «Біля хазяйства», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

9.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ПРИВАТНИМ ПІДПРИЄМСТВОМ «СІЛЬСЬКЕ ГОСПОДАРСТВО «ХОРОМА» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

10. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 26,9366 га,  яка розташована за адресою: село Товмачик, урочище «Горбове», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

10.1. Передати ФЕРМЕРСЬКОМУ ГОСПОДАРСТВУ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   26,9366 га, яка розташована за адресою: село Товмачик, урочище «Горбове», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

10.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ФЕРМЕРСЬКИМ ГОСПОДАРСТВОМ «АГРАРІЙ ПРИКАРПАТТЯ» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

11. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 5,5000 га,  яка розташована за адресою: село Грушів, урочище «За цвинтарем», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

11.1. Передати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ АГРОКОМПАНІЯ «ПРИКАРПАТТЯ» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   5,5000 га, яка розташована за адресою: село Грушів, урочище «За цвинтарем», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

11.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АГРОКОМПАНІЯ ПРИКАРПАТТЯ» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

12. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 12,8870 га,  яка розташована за адресою: село Саджавка, урочище «Вівчареве», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

12.1. Передати ТОВАРИСТВУ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   12,8870 га, яка розташована за адресою: село Саджавка, урочище «Вівчареве», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

12.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ТОВАРИСТВОМ З ОБМЕЖЕНОЮ ВІДПОВІДАЛЬНІСТЮ «АРГАН» укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

13. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 9,66 га,  яка розташована за адресою: село Товмачик, урочище «Коло Ілька», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13.1. Передати ФІЗИЧНІЙ ОСОБІ - ПІДПРИЄМЦЮ Муртазаєву Артуру Юрійовичу в оренду терміном на 1 рік земельну ділянку площею   9,66 га, яка розташована за адресою: село Товмачик, урочище «Коло Ілька», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва з встановленням орендної плати у розмірі 8 (вісім)  відсотків нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що визначається від середньої нормативної грошової оцінки одиниці площі ріллі по Івано-Франківській області.

13.2. Договір оренди землі між КОЛОМИЙСЬКОЮ МІСЬКОЮ РАДОЮ та ФІЗИЧНОЮ ОСОБОЮ - ПІДПРИЄМЦЕМ Муртазаєвим Артуром Юрійовичем укласти з урахуванням вимог, визначених Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану».

14. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 5,5000 га,  яка розташована за адресою: село Грушів, урочище «Зарінок», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15. Затвердити КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ технічну документацію із землеустрою щодо інвентаризації земель площею 43,2102 га,  яка розташована за адресою: село Саджавка, урочище «Заріка», із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

16. Управлінню земельних відносин і майнових ресурсів Коломийської міської ради (Любов БУРДЕНЮК) вчиняти необхідні дії щодо укладення договорів оренди землі.

17. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Сергія Проскурняка.

18. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                      Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ





2011-2024 © Всі права застережено.