НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 19 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволу на виготовлення документації із зем..."  № 1967-32/2022-32 від 24.05.2022р. 
Документ №1967-32/2022 від 24.05.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.05.2022



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(32  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.05.2022р.  № 1967-32/2022-32
 

Про надання дозволу на виготовлення документації із землеустрою щодо інвентаризації земель


Розглянувши пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, з метою забезпечення виробництва сільськогосподарської продукції на землях комунальної власності в умовах воєнного часу, керуючись Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо створення умов для забезпечення продовольчої безпеки в умовах воєнного стану», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада 


в и р і ш и л а :


1. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 10,1016 га, яка розташована за адресою: село Товмачик, Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

2. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 20 га, яка розташована за адресою: село Іванівці Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

3. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 16,1762 га, яка розташована за адресою: село Іванівці Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

4. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 3,3 га, яка розташована за адресою: село Раківчик Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

5. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 2,9527 га, яка розташована за адресою: село Раківчик Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

6. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 4,2797 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

7. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 10,6257 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

8. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 9,3381 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

9. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 3,1814 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

10. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,8144 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

11. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,8747 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

12. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,5879 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

13. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 5,8233 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

14. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,3477 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

15. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,8559 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

16. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 9,6217 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

17. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 4,0900 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

18. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 3,4293 га, яка розташована за адресою: село Грушів Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

19. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 2,5537 га, яка розташована за адресою: село Королівка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

20. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 5,0797 га, яка розташована за адресою: село Королівка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

21. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 2,0000 га, яка розташована за адресою: село Корнич Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

22. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 2,0861 га, яка розташована за адресою: село Воскресинці Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

23. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,1011 га, яка розташована за адресою: село Воскресинці Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

24. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,7859 га, яка розташована за адресою: село Воскресинці Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

25. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,7684 га, яка розташована за адресою: село Воскресинці Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

26. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,7725 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

27. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 6,1140 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

28. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 7,9099 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

29. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,3208 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

30. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 1,7404 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

31. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 2,8743 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

32. Надати дозвіл КОЛОМИЙСЬКІЙ МІСЬКІЙ РАДІ на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель орієнтовною площею 7,4825 га, яка розташована за адресою: село Кубаївка Коломийської територіальної громади із цільовим призначенням для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

33. Управлінню земельних відносин і майнових ресурсів Коломийської міської ради (Любов БУРДЕНЮК) вчиняти необхідні дії для виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель.

34. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Сергія Проскурняка.

35. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.




Міський голова                                                                                            Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.