НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про взяття та зняття з квартирного обліку, видачу ордер..."  № 162 від 22.05.2012р. 
Документ №162 від 22.05.2012р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.05.2012



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.05.2012р.  № 162
 


Про взяття та зняття з квартирного обліку, видачу ордера, виключення квартири з категорії службових 


Розглянувши матеріали про взяття та зняття з квартирного обліку, видачу ордера, виключення квартири з категорії службових, протокол їх попереднього розгляду громадською комісією з житлових питань при міськвиконкомі та керуючись чинним житловим законодавством, виконком Коломийської міської ради

вирішив:

1. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Савчук Іванну Андріївну у зв’язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення житловою площею, одиноку, включивши до списку осіб, які користуються правом на позачергове забезпечення житлом як дитину-сироту, обліковий номер 430.

2. Включити до списку осіб, які користуються правом на позачергове забезпечення житлом як інваліда війни, учасника бойових дій в Афганістані Анрієчка Романа Богдановича, перебуває на квартирному обліку за місцем проживання в списках першочерговиків як учасник бойових дій в Афганістані.

3. Зняти з квартирного обліку за місцем проживання Фіка Володимира Степановича, згідно поданої заяви.

4. Затвердити подання Івано-Франківської квартирно-експлуатаційної частини району про закріплення квартири № 63 по вул. Палія, 26 за Сапович Людмилою Василівною.

5. Видати ордер на квартиру № 63 по вул. Палія 26, яка складається з однієї кімнати житловою площею 12,0 м2 і кухні Сапович Людмилі Василівні, одинокій.

                               Підстава: подання Івано-Франківської КЕЧ

                                              району від 22.03.2012р. № 11/9

6. Виключити з категорії службових квартиру № 5 на пл. Шевченка, 19, де проживає Голіней Ірина Вікторівна у зв’язку з тим, що відпала потреба в такому її використанні.



Міський голова                                                                                                                 І. Слюзар                                               



2011-2024 © Всі права застережено.