НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 12 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про координаційну платформу підтримки внутрішньо перем..."  № 145-р від 04.05.2022р. 
Документ №145-р від 04.05.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

08.05.2022



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 04.05.2022р.  № 145-р
 


Про координаційну платформу

підтримки внутрішньо переміщених осіб


З метою допомоги, підтримки, сприяння внутрішньо переміщеним особам та налагодження комунікації з територіальними підрозділами органів державної влади, підприємствами, закладами, установами, організаціями незалежно від форм власності, громадськими об'єднаннями, у тому числі міжнародними та науковими, засобами масової інформації, інститутами громадянського суспільства, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


       1. Створити координаційну платформу підтримки внутрішньо переміщених осіб (далі – Платформа).

       2.  Затвердити Положення про координаційну платформу підтримки внутрішньо переміщених осіб (далі –Положення), (додається).

       3.    Визначити відповідальним структурним підрозділом за координацію роботи Платформи управління персоналом та діловодства міської ради.

4.     Управлінню персоналом та діловодства міської ради (Ірина ЖОЛОБ) забезпечити виконання завдань, визначених Положенням, затвердженим у пункті 2 розпорядження.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тараса КУХТАРА.




Міський голова                                                                                  Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 04.05.2022 р. № 145-р



Положення

про координаційну платформу підтримки внутрішньо переміщених осіб


1. Загальні положення

1.1. Положення про координаційну платформу підтримки внутрішньо переміщених осіб (далі - Положення) визначає організаційні, правові, соціально-економічні засади діяльності координаційної платформи підтримки внутрішньо переміщених осіб.

1.2. Положення про Платформу затверджується розпорядженням міського голови.

2. Мета та завдання Платформи

2.1. Мета Платформи — надання підтримки, сприяння внутрішньо переміщеним особам та налагодження комунікації з територіальними підрозділами органів державної влади, підприємствами, закладами, установами, організаціями незалежно від форм власності, громадськими об'єднаннями, у тому числі міжнародними та науковими, засобами масової інформації, інститутами громадянського суспільства.

2.2. До основних завдань Платформи належать:

2.2.1. Сприяння співпраці Коломийської міської ради з територіальними підрозділами органів державної влади, підприємствами, закладами, установами, організаціями незалежно від форм власності, громадськими об'єднаннями, у тому числі міжнародними та науковими, засобами масової інформації, інститутами громадянського суспільства з питань підтримки внутрішньо переміщеним особам.

2.2.2. Можливість отримання внутрішньо переміщеними особами необхідної інформації, консультативної допомоги.

3. Функції Платформи

Відповідно до визначеної мети та завдань Платформи, відповідальні працівники структурних підрозділів міської ради можуть:

3.1. Розробляти пропозиції, рекомендації щодо вирішення проблемних питань, пов'язаних із працевлаштуванням внутрішньо переміщених осіб, на території Коломийської міської територіальної громади.

3.2. Подавати пропозиції, рекомендації, розроблені за результатами своєї роботи міському голові та керівництву міської ради.

3.3 Сприяти підбору працівників в місці дислокації після переїзду з метою працевлаштування в структурні підрозділи Коломийської міської ради, територіальні підрозділи органів державної влади, підприємства, заклади, установи, організації незалежно від форм власності.

3.4. Сприяти соціально-економічній інтеграції внутрішньо переміщених на території Коломийської міської територіальної громади.

3.5. Сприяти залученню фінансування на виконання програм та заходів, що містять компонент допомоги внутрішньо переміщеним особам.

3.6. Співпрацювати з благодійними та громадськими організаціями щодо підтримки внутрішньо переміщених осіб.

3.7. Залучати (за згодою) в разі потреби до співпраці представників органів місцевого самоврядування, представників підприємств, закладів, установ, організацій, а також окремих фахівців (представників інститутів громадянського суспільства, міжнародних організацій тощо).

3.8. Одержувати від органів місцевого самоврядування, підприємств, закладів, установ, організацій незалежно від форми власності інформацію, що стосується мети та завдань Платформи.

3.9. Організовувати публічні заходи (конференції, семінари, тощо).

3.10. Здійснювати інші заходи, спрямовані на досягнення мети та виконання завдань.

4. Час роботи Платформи

4.1. Координацію діяльності Платформи здійснює структурний підрозділ міської ради, визначений розпорядженням міського голови.

4.2. Час початку і закінчення роботи Платформи:

- понеділок - четвер – з 8.00 до 17.15год.

- п’ятниця – з 8.00 до 16.00 год.


Міський голова                                                                      Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.