НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про доповнення до рішення виконавчого комітету від 27.0..."  № 139 від 24.04.2012р. 
Документ №139 від 24.04.2012р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.04.2012



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.04.2012р.  № 139
 

Про доповнення до рішення виконавчого комітету від 27.03.2012  № 94


Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 19.07.2006 р. №1000 «Деякі питання обліку, зберігання і використання документів, справ, видань та інших матеріальних носіїв інформації, які містять службову інформацію»,  виконком міської ради

вирішив:

1. Доповнити інструкцію про порядок обліку, зберігання і використання документів та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію, в апараті міської ради, затверджену рішенням виконавчого комітету від 27.03.2012 № 94:

- розділом 7 «Особливості роботи з мобілізаційними документами» (додаток 1);

          - переліком відомостей з питань мобілізаційної підготовки виконавчого комітету міської ради, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави (додаток 2).

2. Керівникам структурних підрозділів міської ради забезпечити виконання вимог щодо роботи з мобілізаційними документами.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на керуючого справами виконкому А.Грицана.





Міський голова                                                                                                           І. Слюзар


                                                    Додаток 1

                                                                             до рішення виконавчого комітету

                                           міської ради

                                                       від 24.04.2012 № 139



7. Особливості роботи з мобілізаційними документами


       1. Документам, справам, виданням та іншим матеріальним носіям, які містять відомості з питань мобілізаційної підготовки економічного розвитку міста, зазначеним у переліку відомостей з питань мобілізаційної підготовки національної економіки, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави, надається гриф обмеження доступу «Для службового користування» (далі — «ДСК») з позначкою «Літер «М».

       2. Орієнтовними критеріями для надання позначки «Літер «М» документам та матеріальним носіям інформації з грифом «ДСК» є відомості про заходи мобілізаційної підготовки та мобілізаційного плану міста (конкретні цифрові показники, аналітичні та методичні матеріали, тощо), на які не поширюється дія статей розділу 2 «Сфера економіки, науки і техніки» Зводу відомостей, що становлять державну таємницю, затвердженого наказом Служби безпеки України від 12.08.2005 р. № 440, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 17.08.2005 р. № 902/11182.

       3. Ведення обліку, зберігання, використання та знищення документів, справ, видань, магнітних та інших матеріальних носіїв, які містять відомості, що становлять службову інформацію з позначкою «Літер «М», в апараті міської ради, а також контроль за дотриманням вимог цієї інструкції, нерозголошення інформації, що міститься в документах з грифом «ДСК» з позначкою «Літер «М», та випадками втрат таких документів покладається на  відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

       4. Працівники допускаються до роботи з документами мобілізаційного характеру, яким надано гриф «ДСК» (далі - мобілізаційні документи), на підставі списку, затвердженого міським головою.

       5. Під час підготовки та реєстрації мобілізаційних документів на кожному примірнику в правому верхньому кутку нижче грифа обмеження доступу проставляється позначка «Літер «М».

       6. Робота з мобілізаційними документами здійснюється в окремо виділених і належним чином обладнаних службових приміщеннях з дотриманням вимог, які виключають можливість ознайомлення із змістом таких документів сторонніх осіб.

       7. Мобілізаційні документи пересилаються в пакетах з позначкою «Літер «М».

Пересилати мобілізаційні документи в одному пакеті з документами, що не стосуються мобілізаційних питань, забороняється.

       8. Друкування та розмноження мобілізаційних документів здійснюється  відділом з питань надзвичайних ситуацій,  мобілізаційної роботи        та  взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

       9. Мобілізаційні документи долучаються до справ з мобілізаційної роботи, які формуються відповідно до вимог цієї інструкції.

Робочі папки виконавців та справи з мобілізаційними документами зберігаються в окремому сейфі (металевій шафі), що надійно замикається та опечатується, у відділі з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.

Незначну кількість мобілізаційних документів дозволяється зберігати разом з іншими документами з грифом «ДСК», але в окремих робочих папках, футлярах або пакетах, опечатаних особистою печаткою виконавця, що безпосередньо з ними працює. На таких папках, футлярах або пакетах зазначаються ініціали та прізвища посадових осіб, які мають право їх розкрити, і номери особистих печаток таких осіб.

10. Контроль за роботою з мобілізаційними документами покладається на керуючого справами виконавчого комітету міської ради та відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради.





Керуючий справами виконкому                                                                                     А. Грицан


                                     Додаток 2

                                                                             до рішення виконавчого комітету

                                           міської ради

                                                       від 24.04.2012 № 139



Перелік відомостей з питань мобілізаційної підготовки виконавчого комітету міської ради, які містять конфіденційну інформацію, що є власністю держави


       1. Про заходи мобілізаційної підготовки, мобілізаційного плану  виконавчого комітету міської ради, підприємств, установ, організацій усіх форм власності щодо:

створення, розвитку, утримання, передачі, ліквідації, реалізації та фінансування мобілізаційних потужностей;

виробництва та поставки технічних засобів та майна речової служби в особливий період;

виробництва, закупівлі та поставки продовольства, сільськогосподарської продукції в особливий період;

виробництва та поставки лікарських засобів та медичного майна в особливий період;

виробництва та поставки пально-мастильних матеріалів в особливий період;

мобілізаційних завдань із замовлення на виробництво продукції, виконання робіт, надання послуг в особливий період;

кількості автотранспортної, дорожньо-будівельної, підіймально- транспортної техніки, яка підлягає передачі до складу Збройних Сил України;

забезпечення виконавців мобілізаційних завдань матеріально- технічними, сировинними та енергетичними ресурсами в особливий період;

показників із праці та кадрів, джерел забезпечення кадрами потреб галузей економіки на особливий період;

підготовки фахівців у закладах освіти на особливий період;

надання медичних, транспортних, поштових, телекомунікаційних, житлово-комунальних, побутових, ремонтних та інших послуг в особливий період;

виробництва найважливішої цивільної промислової продукції в особливий період;

номенклатури, обсягів (норм), місць зберігання матеріальних цінностей мобілізаційного резерву в установах, організаціях, які не задіяні у виробництві озброєння, боєприпасів, військової техніки, спеціальних комплектувальних виробів до них;

капітального будівництва в особливий період;

створення страхового фонду документації для забезпечення виробництва продукції, виконання робіт, надання послуг в особливий період;

потреби сільського господарства в хімічних і мікробіологічних засобах захисту рослин, мінеральних добривах в особливий період.

       2. Відомості про методичні матеріали з питань мобілізаційної підготовки економіки міста.

       3. Відомості про виконання законів, інших нормативно-правових актів з питань мобілізаційної підготовки економіки міста.






Керуючий справами виконкому                                                                                А. Грицан



2011-2024 © Всі права застережено.