НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою..."  № 382-6/2016-6 від 21.04.2016р. 
Документ №382-6/2016 від 21.04.2016р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

25.04.2016



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(6  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 21.04.2016р.  № 382-6/2016-6
 


Про надання дозволу на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для індивідуального садівництва

     

Розглянувши звернення громадян та графічні матеріали місця розташування земельних ділянок, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 35, 81, 118, 123 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а :

1. Надати Фуч Ганні Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 307,0 кв. м. на вулиці Вишневій, 8 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

2. Надати Паланиці Василю Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 690,0 кв. м. на вулиці Моцарта, 130 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

3. Надати Стрижаківському Володимиру Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 578,0 кв. м. на вулиці Богдана Лепкого, 38 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

4. Надати Гонтарчук Ганні Іванівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 588,0 кв. м. на вулиці Соборна для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

5. Надати Даниляк Марії Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 600,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві П'ядики-2, садова ділянка № 51 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

6. Надати Андрійчуку Володимиру Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 244,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві “Дубок” по вулиці Довбуша, садова ділянка № 334 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

7. Надати Томаку Ігорю Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 231,0 кв. м. на вулиці Юрія Шкрумеляка, 14/4 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

8. Надати Дибач Ользі Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 934,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві П'ядики-1-Б, садова ділянка № 61 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

9. Надати Біланюку Ігорю Михайловичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 549,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві по вулиці Пушкіна, садова ділянка № № 178-а для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

10. Надати Герман Оксані Миколаївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1151,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві по вулиці Пушкіна, садова ділянка № 71 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

11. Надати Тресоруковій Уляні Рудольфівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 187,0 кв. м. на вулиці Шепарівська для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

12. Надати Терлецькій Наталії Рудольфівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 200,0 кв. м. на вулиці Шепарівська для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

13. Надати Сойчуку Олегу Дмитровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 600,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві по вулиці Довбуша-5, садова ділянка № 23-г для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

14. Надати Микитюк Оксані Омелянівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 460,0 кв. м. на вулиці Володимира Антоновича, 16 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

15. Надати Кіцелюку Юрію Михайловичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 674,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві по вулиці Довбуша-2, садова ділянка № 41 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

16. Надати Шеремета Жанні Іванівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 612,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві “Яблуневий сад”, садова ділянка № 17 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

17. Надати Корецькому Тарасу Богдановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 717,0 кв. м. на вулиці Володимира Павлусевича, біля будинку № 2 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

18. Надати Мартинюк Ганні Миколаївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 699,0 кв. м. у садівницькому товаристві “Мічурінець” в масиві по вулиці Івана Франка, садова ділянка № 55 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

19. Надати Микитюку Олегу Степановичу, Дєдовій Аллі Степанівні, Микитюк Наталії Дмитрівні, Микитюку Степану Олеговичу, Микитюку Дмитру Олеговичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 209,0 кв. м. на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 34/1 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

20. Надати Чір'євій Галині Василівні, Чір'єву Миколі Миколайовичу, Чір'єву Артему Миколайовичу, Мовчану Денису Івановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 187,0 кв. м. на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 34/4 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

21. Надати Лавруку Василю Степановичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 832,0 кв. м. на вулиці Кийданецька, 19 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

22. Надати Плищук Олександрі Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 327,0 кв. м. на вулиці Гетьмана Івана Мазепи, 148 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

23. Надати Слободяну Мирославу Йосиповичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 830,0 кв. м. на вулиці Шепарівська, 3-б для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

24. Надати Бауманну Андрію Ярославовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000,0 кв. м. на вулиці Олекси Довбуша для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

25. Надати Пархіла Розалії Дмитрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1151,0 кв. м. на вулиці Федора Достоєвського, 3 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

26. Надати Яворському Любомиру Збігнійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 409,0 кв. м. по вулиці Романа Рубінгера, 8 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

27. Фізичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору.

28. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

29. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.