НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 16 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про готовність міста до весняних паводіків і повеней у ..."  № 85-р від 05.04.2013р. 
Документ №85-р від 05.04.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

09.04.2013



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 05.04.2013р.  № 85-р
 

Про готовність міста до весняних паводків і повеней у 2013 році та завдання, визначені Президентом України В.Януковичем на нараді 12 березня 2013 року з цих питань


На виконання доручення Президента України В.Януковича, Кабінету Міністрів України, розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 01.04.2013 р. № 223 ’’Про готовність області до весняних  паводків і повеней та завдання, визначені президентом України В.Януковичем на нараді 12 березня 2013 року з цих питань’’ в місті здійснено заходи, які передбачені Планом дій органів управління та сил цивільного захисту Коломийської міської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо підготовки до повені та паводків у 2013 році.

Так, зокрема, на виконання розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 31.01.2013 р. № 55 ’’Про підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу,  повеней та паводків  у 2013 році’’ видано розпорядження  міського голови від 15.02.3013 р. № 36-р ’’Про підвищення готовності органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу,  повеней та паводків  у 2013 році’’. 

Проведено навчання з органами управління міста, що будуть задіяні до попередження та ліквідації наслідків ймовірних надзвичайних ситуацій повеневого характеру. Було також проведено командно-штабне тренування із членами міської комісії з питань ТЕБ та НС, начальниками міських служб цивільного захисту з питань управління заходами і діями підпорядкованих сил і засобів при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій повеневого характеру.

Розпорядженням міського голови від 25.02.2013 р. № 49-р було створено спільну комісію із працівників Служби цивільного захисту у м. Коломиї та Коломийському районі Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області, Коломийського районного відділу Управління Держтехногенбезпеки України в Івано-Франківській області, КП «Полігон Екологія», відділу управління комунальним майном міської ради, яка організувала перевірку стану систем для відведення поверхневих стічних вод, зливових каналізаційних, дренажних систем. Під час їх проведення встановлено, що в цілому вони готові до роботи, про що складено акти.

14.03.2013 р. перевірено готовність міської системи оповіщення органів управління, населення про загрозу чи виникнення надзвичайних ситуацій. До цього залучено систему циркулярного виклику на програмно-апаратному комплексі «АТРИС».

Зважаючи на те, що у 2013 році зберігається висока ймовірність виникнення надзвичайних ситуацій повеневого характеру:

1. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О.Кротюк), відділу управління комунальним майном міської ради (М.Михалушко):

- проведення постійного моніторингу за гідрологічною обстановкою на р.Прут;

- організації роботи з розчистки русел річки та потічків від побутового сміття та рослинності;

- утримання систем для відведення поверхневих стічних вод, зливових каналізаційних, дренажних систем у справному стані та своєчасне їх чищення;

- проведення розрахунків потреби у мобільних модульних дамбах для запобігання впливу негативних чинників різного характеру подій і надзвичайних ситуацій на території міста та передбачити в подальшому кошти на їх придбання;

- уточнити угоду на поставку пально-мастильних матеріалів;

- вивчення питання про придбання дизельної насосної станції СНВД 100-70

2. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О.Кротюк)

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови  Т.Яворського та заступника міського голови М.Білоуса.





Міський голова                                                                                                                                                     І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.