НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про вжиття додаткових заходів щодо попередження загибел..."  № 8-р від 11.01.2013р. 
Документ №8-р від 11.01.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про вжиття додаткових заходів щодо попередження загибелі людей від переохолодження
Розпорядження міського голови  №334-р від 29.12.2012р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.01.2013



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 11.01.2013р.  № 8-р
 

Про вжиття додаткових заходів щодо попередження загибелі людей від переохолодження


       Відповідно до доручення віце-прем’єр-міністра України О.Вілкула від 28.12.2012 р., листа Державної служби України з надзвичайних ситуацій від 28.12.2012 р. № 01-115/171, листа першого заступника голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації В.Плав’юка  від 29.12.2012 р. № 11192/1-12/01-050, з метою вжиття додаткових заходів щодо попередження загибелі людей від переохолодження :


1. У період з 11 по 31 січня 2013 року організувати цілодобову роботу соціальних патрулів у складі працівників підрозділів Служби цивільного захисту у м. Коломиї та Коломийському районі ТУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (І.Вацик), територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (У.Друляк), міського центру соціальних служб для сімі’ї, дітей та молоді (Л.Галамейко), центральної районної лікарні (І.Садов’як), Коломийського МВ УМВС України в Івано-Франківській області (О.Ілюк).

2. Затвердити графік чергування соціальних патрулів (додається).

3. Соціальним патрулям завдання щодо попередження загибелі людей від переохолодження виконувати шляхом:

періодичного патрулювання території міста з найбільшою ймовірністю перебування людей, які можуть потребувати допомоги;

за викликом – при отриманні інформації про людей, яким необхідна допомога з боку соціальних патрулів;

доставки потерпілих до найближчого пункту обігріву або лікувального закладу.

4. Роботу соціальних патрулів здійснювати під керівництвом оперативного штабу у тісній взаємодії із територіальним центром  соціального обслуговування (надання соціальних послуг) (У.Друляк), міським центром соціальних служб для сімі’ї, дітей та молоді (Л.Галамейко), Коломийським МВ УМВС України в Івано-Франківській області (О.Ілюк), товариством Червоного Хреста (Л.Макарова), громадськими організаціями, спираючись на існуючу мережу пунктів обігріву, лікувальних закладів і соціальних установ для обездолених.

5. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (Кротюк О.С.), Службі цивільного захисту у м. Коломиї та Коломийському районі ТУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (І.Вацик):

5.1. Вжити заходів щодо забезпечення пунктів обігріву паливом, продуктами харчування, гарячим чаєм, медичними аптечками з ліками для зміцнення імунітету потерпілих та предметами першої необхідності.

5.2. Забезпечити соціальні патрулі транспортними засобами та здійснювати їх матеріально-технічне забезпечення.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації  щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - Службу цивільного захисту у м. Коломиї та Коломийському районі ТУ Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (І.Вацик).

7. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 29.12.2012 № 334-р «Про вжиття додаткових заходів щодо попередження загибелі людей від переохолодження».

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Т.Яворського.






Міський голова                                                                                                                         І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.