НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про результати комплексної перевірки стану реалізації з..."  № 6-р від 10.01.2013р. 
Документ №6-р від 10.01.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.01.2013



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 10.01.2013р.  № 6-р
 

Про результати комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної, пожежної безпеки на території м. Коломиї та заходи щодо усунення виявлених недоліків


Згідно з Планом основних заходів цивільного захисту на 2012 рік, затвердженим розпорядженням Кабінету Міністрів України від 30.11.2011 р. №1215-р в період з 19 по 28 листопада 2012 року, в м. Коломиї 22 листопада, комісією Міністерства надзвичайних ситуацій України та Держтехногенбезпеки України в області було здійснено комплексну перевірку реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, аварійно-рятувальної справи, готовності органів управління, сил і засобів територіальної підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням.

За результатами проведеної перевірки комісія констатувала, що особлива увага приділяється виконанню нормативно-правових актів з питань, які перевірялися.

Разом з тим, під час комплексної перевірки виявлено окремі недоліки, які можуть спричинити посилення негативних наслідків надзвичайних ситуацій природного та техногенного характеру.

Про це йшлося на засіданні колегії облдержадміністрації 07 грудня 2012 року.

Зважаючи на викладене, відповідно до розпорядження обласної державної адміністрації від 26.12.2012 р. № 930 ’’Про результати комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної, пожежної безпеки на території області та заходи щодо усунення виявлених недоліків’’ та з метою реалізації у м. Коломиї у повному обсязі державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, постійної готовності органів управління, сил і засобів Коломийської міської підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням, врахування зауважень комісії, вказаних в акті комплексної перевірки:

1. Затвердити план усунення недоліків, виявлених спільною комісією МНС України та Держтехногенбезпеки України під час комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, готовності органів управління, сил і засобів Коломийської міської підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням (додається).

2. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк ), Службі цивільного захисту у м. Коломиї та Коломийському районі територіального управління Державної служби надзвичайних ситуацій України (І.Вацик), Коломийському районному відділу Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області (Р.Федуник), структурним підрозділам міської ради, міським службам цивільного захисту, міським установам та організаціям, керівникам потенційно-небезпечних об’єктів в межах повноважень забезпечити виконання заходів, передбачених вищезазначеним планом.

3. Начальнику фінансового управління міської ради (Г.Бакай) при формуванні міського бюджету на 2013 рік передбачити кошти на виконання заходів цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки.

4. Начальнику Коломийському районному відділу Управління Держтехногенбезпеки в Івано-Франківській області Р.Федунику, начальнику Служби цивільного захисту у м. Коломиї та Коломийському районі територіального управління Державної служби надзвичайних ситуацій України І.Вацику посилити контроль за станом пожежної і техногенної безпеки на території міста, вжити невідкладних заходів щодо підвищення готовності аварійно-рятувальних сил до дій при загрозі та виникненні надзвичайних ситуацій.

5. Хід виконання заходів, передбачених Планом усунення недоліків, виявлених спільною комісією МНС України та Держтехногенбезпеки України під час комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, готовності органів управління, сил і засобів Коломийської міської підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням, розглянути на засіданні  міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій у червні 2013 року.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк ).

7. Співвиконавцям розпорядження подати інформацію про виконання завдань плану усунення недоліків, виявлених спільною комісією МНС України та Держтехногенбезпеки України під час комплексної перевірки стану реалізації заходів державної політики у сфері цивільного захисту, техногенної та пожежної безпеки, готовності органів управління, сил і засобів Коломийської міської підсистеми єдиної системи цивільного захисту до дій за призначенням, головному відповідальному виконавцю у терміни, зазначені у кожному пункті.

8. Контроль за виконанням даного розпорядження покласти на першого заступника міського голови Т. Яворського.






Міський голова                                                                                                                                 І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.