НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 14 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про визначення переліку об'єктів та видів суспільно кор..."  № 1880-28/2022-28 від 24.02.2022р. 
Документ №1880-28/2022 від 24.02.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.02.2022



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(28  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.02.2022р.  № 1880-28/2022-28
 


Про визначення переліку об’єктів та видів суспільно корисних робіт для засуджених до покарання у виді громадських робіт на 2022 рік


Розглянувши запит Коломийського районного відділу філії Державної установи "Центр пробації" в Івано-Франківській області, звернення Благодійної організації "Благодійний фонд "Карітас Коломия" від 04.01.2022 року № 38-8/20, відповідно до статей 36 частини 1, 39 частини 1 Кримінально-виконавчого кодексу України, керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада

вирішила:


  1. Визначити перелік об’єктів та види суспільно корисних робіт для засуджених до покарання у виді громадських робіт, згідно переліку  (додається).

2. Організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови Володимира Григорука.

3. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії питань освіти, культури, спорту, інформаційної та молодіжної політики, соціального захисту, охорони здоров'я, гендерної політики, депутатської діяльності, етики, регламенту, захисту прав людини та правопорядку (Ростислав Петруняк).





Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



Додаток

до рішення міської ради

від 24.02.2022р. № 1880-28/2022


П Е Р Е Л І К

об’єктів та види суспільно корисних робіт для засуджених до покарання у виді громадських робіт на 2022 рік


1. Об'єкт: Комунальне підприємство «Коломийська міська ритуальна служба».

Види робіт:

Літній період - косіння трави вручну (косою), косіння трави тримером, косіння трави та чагарників газонокосаркою, вирізка лози за допомогою секатора (сокири), ручна стрижка живоплоту, ручна стрижка живоплоту бензокущорізом, вирубка дерев та кущів, заготівля дров, прибирання території кладовища від сміття, збирання металобрухту,  земляні роботи (копання ям, підсипка могил землею, прочищення ровів від сміття та бруду, підсипання доріжок), прибирання громадських вбиралень, встановлення та фарбування лавочок, прибирання території притулку для тварин.

Зимовий період – вирізка лози та чагарників за допомогою секаторів, зрізування малих дерев та кущів, заготівля дров, прибирання території кладовищ від сміття та снігу.

2. Об'єкт: Комунальне підприємство "Полігон Екологія"

Види робіт:

Літній період - прибирання вулиць, погрузка сміття по місту, очищення дощеприймальних колодязів;

Зимовий період - розчищення тротуарів від снігу, посипання тротуарів піщано-соляною сумішшю.

3. Об'єкт: Комунальне підприємство "Зеленосвіт"

Види робіт:

Літній період – роботи по винищенню борщівника Сосновського.

4. Об’єкти: Благодійний Фонд «Карітас Коломия», Коломийська приватна гімназія «Католицька школа святого Папи Івана Павла ІІ» (вул. Франка, 39), Будинок нічного перебування для потребуючих бездомних осіб (вул. Петлюри, 98)

Види робіт:

Літній період: косіння трави вручну (косою, мотокосою, газонокосаркою), вирізка лози за допомогою секатора (сокири), ручна стрижка живоплоту, вирубка дерев, заготівля дров, прибирання території від сміття, підсобні роботи при будівництві садочка, насадження дерев та інших рослин, підчищення дерев та кущів, прибирання приміщення фонду, ремонт та

фарбування огорожі та території фонду та садка, встановлення та фарбування обладнання для дитячих майданчиків та території садка, підсобні роботи у благодійній їдальні фонду.





Міський голова                                                                                  Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ











2011-2024 © Всі права застережено.