НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 05 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Ко..."  № 66 від 22.02.2022р. 
Документ №66 від 22.02.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради восьомого демократичного скликикання
Рішення виконавчого комітету  №247 від 15.12.2020р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.02.2022



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.02.2022р.  № 66
 


 

Про внесення змін до Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання


       Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

в и р і ш и в:

1. Внести зміни до Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання, затвердженого рішенням виконавчого комітету міської ради  від 15.12.2020 р. № 247, а саме:

          1.1. Розділ 6. Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради восьмого демократичного скликання доповнити наступними пунктами:

          «6.17. На період обмежень, встановлених Кабінетом Міністрів України, а також у невідкладних випадках, пов’язаних із введенням в Україні або на території Івано-Франківської області або Коломийського району або Коломийської міської територіальної громади особливого періоду, воєнного чи надзвичайного стану, засідання виконавчого комітету міської ради можуть проводитися в режимі відео конференції або аудіоконференції (далі - дистанційне засідання).

           6.18. Організаційно - технічне забезпечення  дистанційних засідань покладається на управління персоналом та діловодства міської ради та управління комунікації та інформаційних технологій міської ради.

6.19. Дистанційні засідання можуть проводитися за допомогою програмного забезпечення через інформаційно-телекомунікаційні засоби зв’язку, що дозволяють забезпечити зв'язок в режимі відеоконференції або аудіо конференції.            

6.20. Використовувані в дистанційному засіданні технічні засоби мають забезпечувати належну якість зображення та/або звуку. Учасникам дистанційного засідання має бути забезпечена можливість чути та бачити хід засідання, ставити запитання і отримувати відповіді, надавати коментарі, здійснювати голосування та реалізовувати їх права, передбачені Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні».

6.21. Дистанційне засідання є повноважним з моменту підтвердження ідентифікації членів виконавчого комітету міської ради, що беруть в ньому участь.     

6.22. Хід і результати дистанційного засідання обов’язково фіксуються за допомогою технічних засобів аудіо- та/або відеозапису.

6.23. У разі виникнення технічних проблем, що унеможливлюють проведення дистанційного засідання, оголошується перерва з метою їх усунення та відновлення роботи.

6.24.  Ідентифікація особи, яка бере участь у дистанційному засіданні та має право голосу на ньому, здійснюється головуючим на засіданні шляхом зачитування прізвищ імен по батькові членів виконавчого комітету міської ради та підтвердження останніми своєї присутності. Після ідентифікації (реєстрації) присутніх вноситься відповідна відмітка до картки реєстрації, яка підписується головуючим на засіданні та відповідними працівниками міської ради, які забезпечують організаційне проведення засідання.

6.25. Рішення приймається на дистанційному засіданні більшістю членів виконавчого комітету міської ради шляхом голосування.

6.26. Голосування на засіданні проходить в алфавітному порядку за прізвищем кожного члена виконавчого комітету міської ради після оголошення головуючим на засіданні початку голосування та відповідного прізвища члена виконавчого комітету міської ради.

6.27. Результати  голосування фіксуються у відомості голосування щодо кожного питання навпроти прізвища члена виконавчого комітету міської ради, які беруть участь у дистанційному засіданні, шляхом проставлення відповідного волевиявлення – «ЗА», ПРОТИ», УТРИМАВСЯ». Відомість підписується головуючим на дистанційному засіданні та відповідним працівником міської ради, який вносить інформацію до відомості та є невід’ємною частиною протоколу.

6.28. Ведення протоколу та фіксація результатів голосування здійснюється відповідними працівниками міської ради, які перебувають в одному приміщенні з головуючим на засіданні.

6.29. Рішення виконавчого комітету міської ради, що прийняті на дистанційному засіданні, набирають  чинності з дня їх офіційного оприлюднення.

6.30. На проекти рішень та рішення, що прийняті на засіданні виконавчого комітету міської ради, не поширюються вимоги Закону України "Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності", частини 3 статті 15 Закону України "Про доступ до публічної інформації", Закону України "Про державну допомогу суб'єктам господарювання"».

        1.2. Слова по тексту «загальний відділ міської ради» замінити словами «відділ документообігу  управління персоналом та діловодства міської ради».

2. Організацію виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тараса КУХТАРА.


Міський голова                                                                               Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.