НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустро..."  № 121-3/2015-3 від 24.12.2015р. 
Документ №121-3/2015 від 24.12.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про внесення змін у рішення Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №548-9/2016 від 07.06.2016р. Внесено зміни в інший нормативний акт

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.12.2015



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(3  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 24.12.2015р.  № 121-3/2015-3
 


Про надання дозволів на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок для будівництва та обслуговування жилого будинку, господарських будівель і споруд


Розглянувши звернення громадян та графічні матеріали місця розташування земельних ділянок, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 40, 118 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а :

1. Надати Кривюк Наталії Адольфівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 346,0 кв. м. по вулиці Антона Онищука, 11а для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

2. Надати Закіровій Галині Романівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 446,0 кв. м. по вулиці Антона Онищука, 11а для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

3. Надати дозвіл Танцюра Михайлу Миколайовичу, Танцюра Тетяні Імрихівні, Танцюра Василю Михайловичу, Танцюра Тарасу Михайловичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 982,0 кв. м. по  вулиці Староміська, 85 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

4. Надати Каразія Ірині Миколаївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 556,0 кв. м. по  вулиці Моцарта, 102а для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

5. Надати Жупанській Лесі Павлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 115,0 кв. м. (в тому числі земельна ділянка площею 83,0 кв. м. і площею 32,0 кв. м. по вулиці Романа Шухевича, 45/3 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

6. Надати Фенин Ярині Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 244,0 кв. м. по  проспекту Михайла Грушевського, 39/3 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

7. Надати Селезінка Світлані Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 310,0 кв. м. по  вулиці Богдана Лепкого, 36  для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

8. Надати Бойчуку Івану Андрійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 819,0 кв. м. по  вулиці Анатолія Кос-Анатольського, 10 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

9. Надати Замулінському Володимиру Федоровичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 446,0 кв. м. по  вулиці Кирила Блонського, 16 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

10. Надати Семенчук Марії Іванівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 108,0 кв. м. по  вулиці Українська, 63/2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

11. Надати Кобацькій Ярославі Теодорівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 498,0 кв. м. по  вулиці Миколи Верещинського, 74а для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

12. Надати Поляку Роману Богдановичу, Поляку Богдану Богдановичу, Судак Любові Богданівні, Поляк Ірині Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 393,0 кв. м. по вулиці Михайла Білоскурського, 6 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

13. Надати дозвіл Косован Галині Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 636,0 кв. м. по вулиці Михайла Старицького, 1в для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

14. Надати дозвіл Єфіменко Володимиру Вікторовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 529,0 кв. м. по вулиці Максима Рильського, 3 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

15. Надати дозвіл Медюк Лідії Дмитрівні, Медюк Сергію Вячеславовичу та Городчуку Ігорю Дем'яновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 1000,0 кв. м. по вулиці Богдана Лепкого, 21 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

16. Надати дозвіл Яремчуку Зіновію Костянтиновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 272,0 кв. м. по вулиці Олекси Довбуша, 53 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

17. Надати дозвіл Яремчуку Зіновію Костянтиновичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 144,0 кв. м. по вулиці Олекси Довбуша, 53 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

18. Надати дозвіл Палійчук Ганні Михайлівні, Якименчук Наталії Миколаївні та Палійчуку Михайлу Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 849,0 кв. м. по вулиці Гуцульська, 11 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

19. Надати дозвіл Кулик Надії Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 462,0 кв. м. по вулиці Залізнична, 7/2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

20. Надати дозвіл Ківнюк Василю Георгійовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 538,0 кв. м. по вулиці Залізнична, 7/1 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

21. Надати дозвіл Шкіряк Юрій Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 923,0 кв. м. по вулиці Симона Петлюри, 180 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

22. Надати дозвіл Островському Олександру Миколайовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 221,0 кв. м. по вулиці Українська, 63/1 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

23. Надати Чобанюку Володимиру Мироновичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 884,0 кв. м. по вулиці Зоряна, 2 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

24. Надати Рошновецькій Лілії Станіславівні, Решньовецькому Станіславу Івановичу, Рошновецькому Олександру Станіславовичу, Терентюку Володимиру Васильовичу, Терентюк Марії Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки площею 264,0 кв. м. по вулиці Юрія Шкрібляка, 49 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд за рахунок земель міської ради.

25. Фізичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору.

26. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

27. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                               І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.