НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про організацію підготовки слухачів у навчально-методич..."  № 196-р від 23.12.2014р. 
Документ №196-р від 23.12.2014р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про організацію підготовки слухачів у навчально-методичному центрі області у 2016 році
Розпорядження міського голови  №2-р від 11.01.2016р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про організацію підготовки слухачів у навчально-методичному центрі області у 2014 році
Розпорядження міського голови  №2-р від 09.01.2014р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.12.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 23.12.2014р.  № 196-р
 

Про організацію підготовки слухачів у навчально-методичному центрі області у 2015 році


Відповідно до статті 97 Кодексу цивільного захисту України, постанови Кабінету Міністрів України від 23.10.2013 р. № 819 «Про затвердження Порядку проведення  навчання  керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту», Положення про організацію навчального процесу з функціонального навчання у мережі навчально-методичних установ єдиної системи цивільного захисту, затвердженого наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України від 10.07.2008 р. № 514, зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11.08.2008р. № 734/15425, розпорядження голови  Івано-Франківської обласної державної адміністрації  від 20.11.2014 р. № 703 «Про організацію підготовки слухачів у навчально-методичному центрі області у 2015 році», з метою якісного проведення навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту (далі – ЦЗ):


1. Затвердити план комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та  безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області та Коломийських міських курсів Ш категорії слухачами з функціонального навчання у сфері цивільного захисту на 2015 навчальний рік (додається).

2. Керівникам міських служб ЦЗ, керівникам підприємств, установ та організацій міста забезпечити:

- своєчасне направлення слухачів на навчання згідно з планом комплектування навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності;

- ведення обліку осіб, які зобов’язані проходити функціональне навчання, враховуючи, що навчання осіб керівного складу та фахівців органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування проводиться відповідно до державного замовлення за рахунок коштів державного бюджету, а навчання суб’єктів господарювання проводиться за контрактом за рахунок коштів фізичних та юридичних осіб.


3. Функціональне навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів ЦЗ здійснювати на обласних  курсах удосконалення керівних кадрів та  Коломийських міських курсах Ш категорії.


4. Рекомендувати Коломийському міськрайонному відділу Управління Державної служби України  з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (І. Вацик) забезпечити контроль за дотриманням періодичності проходження  навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту, та вживати заходи до усунення виявлених недоліків.


5. Коломийським міським курсам Ш категорії навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Івано-Франківської області (Д.Дячук):

- забезпечити проведення функціонального навчання керівного складу та фахівців, діяльність яких пов’язана з організацією і здійсненням заходів з питань цивільного захисту;

- здійснювати на контрактній основі навчання населення діям у надзвичайних ситуаціях за заявками підприємств, установ, організацій та фізичних осіб за відповідними програмами підготовки;

- здійснювати координацію і методичний супровід навчання населення діям у надзвичайних, аварійних ситуаціях та в умовах терористичного  акту за місцем роботи, навчання, проживання.


6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк).


7. Вважати таким, що втратило  чинність розпорядження міського голови від 09.01.2014 р. №  2-р  «Про організацію підготовки слухачів у навчально-методичному центрі області у 2014 році».


6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Т. Яворського.






Міський голова                                                                                                                 І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.