НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 07 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про звернення Коломийської міської ради до Верховної Ра..."  № 1844-27/2022-27 від 16.02.2022р. 
Документ №1844-27/2022 від 16.02.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

20.02.2022



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(27  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 16.02.2022р.  № 1844-27/2022-27
 

Про звернення Коломийської міської ради до Верховної Ради України


       Відповідно до статті 43 Закону України “Про місцеве самоврядування в Україні” міська рада


вирішила:


        1. Підтримати звернення Коломийської міської ради до Верховної Ради України щодо посилення консолідації мешканців Коломийської міської територіальної громади в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість (текст додається).

       2. Рішення та текст звернення міської ради надіслати Верховній Раді України та оприлюднити на офіційному сайті міської ради.



Міський голова                                                                                    Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ






Верховній Раді України



ЗВЕРНЕННЯ


щодо посилення консолідації мешканців Коломийської міської територіальної громади в умовах зростання гібридних загроз, інформаційно-пропагандистського та морально-психологічного тиску на суспільну свідомість


Вже більше як 30 років єдина та суверенна Українська держава відновила свою Незалежність та йде до своєї великої мети. Коломия та коломияни брали та беруть в цьому процесі найактивнішу участь, та часто очолюють його. Природно, що за цей час перед нами було багато викликів. Кожен небезпечний по-своєму. Але йти вперед і вести за собою - така місія нашої громади, така місія нашої країни. Долати межу між добром та злом завжди важко. Але ця потреба необхідна і ми свідомі нашого вибору, а брязкання зброєю - лише нагадування ставати щільніше плече до плеча і ще наполегливіше готуватись до викликів.

Наші вороги хитрі і підступні. І вони добре знають, що подолати нас можна лише у хаосі та роздорі, який вони добре вміють сіяти. Але ми свідомі цього, а тому сьогодні єдині та як завжди віддані країні. Разом з нами - увесь світ, наші міста-побратими і люди доброї волі.

Загроза активізації бойових дій сьогодні є. Так само як була всі 8 років. Але кожен день від початку війни та до сьогодні ми стаємо сильнішими та досвідченішими і ворогу не посіяти між нами паніку. Адже Коломия завжди була домом для воїнів: від князівського ополчення до Січових Стрільців, УПА і Десятої гірсько-штурмової бригади. В нас є ким надихатись і за ким йти: від Кривоноса до Сенюка. Тому ми, депутати Коломийської міської ради, та вся Коломийська громада засвідчуємо, що Коломийська громада сьогодні разом зі всією Україною спокійна, виважена та готова до будь якого розвитку подій.

Ми віримо та закликаємо всіх вірити в нашу армію, у наших воїнів, які мають достатньо сил і засобів, а також відповідний бойовий досвід, щоб у разі потреби відстояти нашу державу. Також, ми просимо всіх, хто має таку можливість і відповідний досвід, підтримати загони територіальної оборони, максимально сприяти їхній розбудові. Водночас кожен з нас має продовжувати працювати, не змінювати свій звичайний спосіб життя – це забезпечить нормальну економічну діяльність, а отже, і можливість Збройних сил захищати Україну так, як потрібно, і стільки, скільки потрібно.

Пам’ятаймо, що в єдності – наша сила! Разом ми переможемо будь-якого ворога – і зовнішнього, і внутрішнього. Слава Україні!







Депутати Коломийської міської ради VIIІ демократичного скликання

Прийнято на 27 (позачерговій) сесії міської ради

VIIІ демократичного скликання

16 лютого 2022 року



2011-2024 © Всі права застережено.