НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про комісію з питань розрахунків обсягів компенсації вт..."  № 167 від 12.09.2013р. 
Документ №167 від 12.09.2013р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про втрату чинності деяких рішень виконавчого комітету
Рішення виконавчого комітету  №66 від 28.03.2017р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про затвердження складу комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом
Рішення виконавчого комітету  №268 від 24.11.2015р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.09.2013



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 12.09.2013р.  № 167
 

                                                 

Про комісію з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом


На виконання розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 15.11.2012 р. № 829 «Про затвердження Методичних рекомендацій щодо здійснення компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян в області», протоколу розширеного засідання обласної координаційної ради з питань безпеки дорожнього руху від 05.02.2013р. та з метою цільового використання коштів субвенції Державного бюджету України пасажирським перевізникам на компенсацію втрат від перевезення пільгових категорій пасажирів, виконком міської ради


вирішив:


1. Затвердити склад комісії з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом (далі – комісія), що додається.

2. Затвердити Положення про міську комісію з питань розрахунків обсягів компенсації втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом, що додається.

3. Затвердити склад робочої групи з обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах (далі – робоча група) при комісії, що додається.

4. Затвердити форму акту обстеження пасажиропотоку, що додається.

5. Затвердити форму розрахунку суми компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян при користуванні пасажирським транспортом на міських маршрутах, що додається.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання цього рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління праці та соціального захисту населення міської ради (Г.Гурак).

7. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 07.07.2012р. №168-р «Про створення комісії по компенсації з бюджету втрат доходів від пільгових перевезень».

8. Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Тарновецького В.В.

       





Міський голова                                                                                                            І. Слюзар

       Затверджено

       рішення виконавчого комітету

       від 27.09.2013 № 167



Склад

комісії  з питань розрахунків обсягів компенсації втрат

автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом


Тарновецький Володимир Васильович        – заступник міського голови, голова комісії;

Яремчук Людмила Вікторівна         – заступник начальника управління праці та     соціального захисту населення міської ради, заступник голови комісії;

Вівчарук Наталія Іванівна                 – начальник відділу персоніфікованого обліку отримувачів пільг управління праці та соціального захисту населення міської ради, секретар комісії.


       Члени комісії


Андріїшин Володимир Степанович         – депутат міської ради, голова постійної комісії з питань розвитку промисловості, містобудування та архітектури (за згодою);

Ніплюхіна Надія Анатоліївна                - журналіст телеканалу «НТК» м.Коломиї;

Олексюк Марина Ярославівна                - спеціаліст І категорії фінансового управління міської  ради;

Торос Владислава Ярославівна                - головний спеціаліст юридичного відділу міської ради;

Юркевич Іван Михайлович                – головний спеціаліст управління економіки міської ради;

Юркевич Любов Володимирівна                - заступник начальника відділу статистики соціальних програм та послуг управління статистики в м.Коломиї.

       Затверджено

       рішення виконавчого комітету

       від 27.09.2013 № 167



Положення

Про комісію з питань розрахунків обсягів компенсацій втрат

автомобільним перевізникам внаслідок перевезення

пільгових категорій пасажирів громадським транспортом


  1. Комісія з питань розрахунків обсягів компенсацій втрат автомобільним перевізникам внаслідок перевезення пільгових категорій пасажирів громадським транспортом створена з метою реалізації державної політики в галузі соціального захисту населення щодо компенсаційних виплат за пільговий проїзд окремих категорій громадян громадським транспортом та ефективного використання субвенції з Державного бюджету України місцевим бюджетам (далі - комісія).
  2. Комісія у своїй діяльності керується Конституцією України, Бюджетним кодексом України, Законами України «Про Державний бюджет України на відповідний рік», «Про автомобільний транспорт», «Про місцеве самоврядування», постановами Кабінету Міністрів України від 04 березня 2002 року №256 «Про затвердження Порядку фінансування видатків місцевих бюджетів на здійснення заходів з виконання державних програм соціального захисту населення за рахунок субвенцій з державного бюджету» із змінами та доповненнями від 29.01.2003 року №117 «Про Єдиний державний автоматизований реєстр осіб, які мають право на пільги» із змінами та доповненнями, Наказом Міністерства статистики України від 27.05.1996 року №150 «Про затвердження Інструкції про порядок обліку пасажирів, що перевозяться громадським транспортом на маршрутах» зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 30 травня 1996 року № 258/1283 із змінами та доповненнями розпорядженнями міського голови, а також цим Положенням.
  3. Персональний склад комісії затверджується рішенням виконавчого комітету. До складу комісії входять: заступник міського голови, представники управління праці та соціального захисту населення міської ради, фінансового управління міської ради, управління економіки міської ради, управління статистики в м. Коломиї, юридичного відділу міської ради  та місцевих засобів масової інформації.
  4. Керівництво роботою комісії здійснює її голова, у разі його відсутності заступник голови комісії.
  5. Голова комісії організовує роботу комісії і несе персональну відповідальність за виконання покладених на комісію функцій.
  6. Формою роботи комісії є завдання які проводяться в разі потреби.
  7. Рішення з питань, що розглядаються на засіданні комісій приймаються простою більшістю голосів у присутності не менше двох третин членів комісії. У разі рівного розподілу голосів, голос голови комісії є ухвальним.
  8. Рішення комісії оформляється протоколом, який підписується головою, або секретарем комісії. Рішення комісії є обов’язковим, для розрахунку розміру компенсації втрат автомобільного перевізника внаслідок перевезення пільгових пасажирів.
  9. У процесі роботи  комісія забезпечує реалізацію таких функцій:
  • проведення обстеження маршруту та пасажиропотоку;
  • ведення контролю за пільговим використанням бюджетних коштів та забезпечення реалізації найбільш вразливими категоріями громадян їхніх прав на пільговий проїзд;
  • визначення реальних коефіцієнтів співвідношення кількості перевезених безплатних і платних пасажирів у загальному обсязі перевезень;
  • надання рекомендацій органам місцевого самоврядування з питань покращення транспортного обслуговування пільгових категорій пасажирів;
  • розгляд звернень, скарг, заяв, що належать до її компетенції;
  1. Для забезпечення реалізації функції передбачених п.9 цього положення при комісії створюються робочі групи з обстеження пасажиропотоку на міських автобусних маршрутах (далі робочі групи). Обстеження пасажиропотоку робочими групами проводиться щокварталу з метою визначення коефіцієнту співвідношення кількості безплатно перевезених пасажирів і платних пасажирів. На засіданні комісії узагальнюються результати обстеження пасажиропотоку і розрахунок коефіцієнту подається на розгляд міськвиконкому. Члени комісії мають право брати участь у роботі робочої групи.
  2. Голова комісії:
  • планує проведення засідання комісій та веде ці засідання;
  • за потреби приймає рішення щодо проведення позапланованих засідань комісії;
  • пропонує порядок денний засідань комісії.
  1. Секретар комісії веде та оформляє протоколи засідань комісії, забезпечує оперативне інформування членів комісії стосовно організаційних питань її діяльності за дорученням голови комісії виконує іншу організаційну роботу.
  2. У разі відсутності секретаря комісії на засіданні з поважних причин голова доручає тимчасово виконувати функції секретаря іншому члену комісії.

       Затверджено

       рішення виконавчого комітету

       від 27.09.2013 № 167




Склад робочої групи

з обстеження пасажиропотоку

в міських автобусних маршрутах


№ 1 «Залізничний вокзал – Н.Вербіж» - ПП. Кіцанюк Ю.Д.;

№ 2 «Залізничний вокзал – Шепарівці» - ПАТ «АТП»;

№ 2А «Залізничний вокзал – Шепарівці (вул. Леонтовича)» - ПАТ «АТП»;

№ 3 «Завод КРП – Н.Вербіж (міст)» - ПАТ «АТП»;

№ 3А «Завод КРП – Н.Вербіж (дачні масиви)» - ПАТ «АТП»;

№ 6 «Залізничний вокзал – Довбуша» - ПАТ «АТП»;

№ 6А «Залізничний вокзал – Довбуша» - ПП. Кіцанюк Ю.Д.;

№ 11 «Автостанція – Міцкевича» - ПАТ «АТП»;

№ 12 «Залізничний вокзал – сирзавод (вул. С.Стрільців)» - ПАТ «АТП»;

№ 12 «Залізничний вокзал – сирзавод (вул. С.Стрільців)» - ПП.

Шовгенюк В.Д.;

№ 12А «Залізничний вокзал – сирзавод (вул. С.Бандери)» - ПАТ «АТП»;



Войтович Надія Петрівна                 – головний спеціаліст персоніфікованого обліку отримувачів пільг управління праці та соціального захисту населення міської ради;

Грицюк Валентин Васильович                 – головний спеціаліст персоніфікованого обліку отримувачів пільг управління праці та соціального захисту населення міської ради;

Юркевич Іван Михайлович                 – головний спеціаліст управління економіки міської ради.

       Затверджено

       рішення виконавчого комітету

       від 27.09.2013 № 167




                               


Акт

обстеження пасажиропотоку на____________________маршруті

(міському, приміському)

звичайного режиму руху №____________________________

(назва маршруту)


_______________________________________________________________________




Дата

Початок рейсу

Напрям (прямий , зворотній)

Марка та № автобуса

Кількість платних пасажирів

Кількість пільгових пасажирів

1

2

3

4

5

6





































Разом:

х

х

х




Коефіцієнт співвідношення пільгових і платних пасажирів - ___________ (Разом (сума) гр.6 / Разом (сума)гр.5)



Представник перевізника:                        Представник комісії:


_______________(Ініціали, прізвище)                ________________(Ініціали, прізвище)


М.П.                                                        ________________(Ініціали, прізвище)                                                        

________________(Ініціали, прізвище)


       ________________(Ініціали, прізвище)

       

________________(Ініціали, прізвище)

       Затверджено

       рішення виконавчого комітету

       від 27.09.2013 № 167





Розрахунок

суми компенсаційних виплат  за пільговий проїзд окремих категорій громадян

при користуванні пасажирським транспортом на міських маршрутах


____________________________________

(назва перевізника)


____________________________________

(за звітній період)





Назва маршруту

Виручка від проїзду пасажирів, що оплачують проїзд, грн..

Вартість проїзду

(1 поїздка)

грн.

Кількість пасажирів, що оплачують проїзд, чол.(гр.1/гр.2)

Коефіцієнт співвідношення по місту (перевізнику)

Кількість пільговиків, чол.

(гр.3 х гр.4)

Сума компенсації, грн.

(гр.2 х гр.5)


1

2

3

4

5

6
















































Перевізник   _______________        _______________

                       (підпис)                        (П.І.Б.)

М.П.


Головний бухгалтер (виконавець)  ______________     _______________

                                                       (підпис)                   (П.І.Б.)


“______” __________________201_р.




2011-2024 © Всі права застережено.