НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 14 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про влаштування дитини в сім"ю патронатного вихователя..."  № 34 від 01.02.2022р. 
Документ №34 від 01.02.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

05.02.2022



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 01.02.2022р.  № 34
 



Про влаштування дитини в сім’ю патронатного вихователя


       

       Розглянувши заяву матері _____________, 14.04.1978 року народження, про те, що в її сім’ї виникли складні життєві обставини, немає постійного місця праці, важкі побутові умови і про те, що вона дає згоду на влаштування її сина ________________, 15.08.2014 року народження, в сім’ю патронатного вихователя, врахувавши те, що __________ пройшла навчання за Програмою підготовки патронатних вихователів, отримала позитивні рекомендації за результатами навчання та має відповідні побутові умови проживання, керуючись пунктами 6, 13 Порядку створення та діяльності сім’ї патронатного вихователя, влаштування, перебування дитини в сім’ї патронатного вихователя, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20 серпня 2021 року  №893, Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, виконавчий комітет міської ради


вирішив:

       

       1. Влаштувати в сім'ю патронатного вихователя _____________, яка зареєстрована та фактично проживає за адресою: ____________, малолітню дитину ________________, 15.08.2014 року народження з 01.02.2022 року.

2. Службі у справах дітей міської ради (Ігор ІВАХНЮК):

2.1. Підготувати проекти договорів про патронат над дитиною, що укладається між органом опіки та піклування (виконавчим комітетом Коломийської міської ради), патронатним вихователем та матір’ю дитини.

           2.2. Здійснювати контроль за виконанням договору про патронат над дитиною, умовами утримання та виховання дитини, забезпеченням її прав та інтересів у сім'ї патронатного вихователя.

              3. Комунальному некомерційному підприємству Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Марія БУРТИК) здійснити заходи з забезпечення надання дитині у разі потреби стаціонарної та амбулаторної медичної допомоги.

           4. Управлінню соціальної політики міської ради (Людмила ЯРЕМЧУК) здійснювати у встановленому законодавством порядку нарахування та виплату соціальної допомоги на утримання дитини та грошового забезпечення патронатного вихователя.

5. Патронатному вихователю ____________ належним чином виконувати умови договору.

6. Контроль за виконанням рішення покласти на першого заступника міського голови Олега ТОКАРЧУКА.






Міський голова                                                                     Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ


















2011-2024 © Всі права застережено.