НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 06 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження Положення про службу господарського за..."  № 1755-26/2022-26 від 27.01.2022р. 
Документ №1755-26/2022 від 27.01.2022р. Внесено зміни в інший нормативний акт
        

 
Повязані документи

Рішення міської ради  Про затвердження Положень про відділи і управління Коломийської міської ради
Рішення міської ради  №74 від 29.06.2006р. Внесено зміни

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.01.2022



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(26  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 27.01.2022р.  № 1755-26/2022-26
 

Про затвердження Положення

про службу господарського

забезпечення міської ради


Відповідно до рішення міської ради від 18.11.2021 року № 1384-22/2021 «Про внесення змін в структуру та чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів», керуючись статтею 26, пунктом 4 статті 54 Закону України  “Про мiсцеве самоврядування в Українi”, мiська рада

в и р і ш и л а :

1. Затвердити Положення про службу господарського забезпечення міської ради (додається).

2. Визнати такими, що втратив чинність пункт 1.14 рішення міської ради від 29.06.2006 року №74 “Про затвердження Положень про відділи і управління Коломийської міської ради”.

3. Організацію виконання рішення покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тараса КУХТАРА.

4. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньо – економічних відносин (Ігор КОСТЮК).



Міський голова

   Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ




ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення міської ради

від 27.01.2022 р. № 1755-26/2022




ПОЛОЖЕННЯ

про службу господарського забезпечення

Коломийської міської ради

 

1. ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

1.1. Служба господарського забезпечення Коломийської міської ради (далі – Служба господарського забезпечення), створена   рішенням Коломийської міської ради  від 24.05.2006 року № 20 "Про структуру та чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів".

Утворення Служби господарського забезпечення є виключною компетенцією Коломийської міської ради.

Служба господарського забезпечення підконтрольна та підзвітна Коломийській міській раді, підпорядкована виконавчому комітету Коломийської міської ради та Коломийському міському голові.

Служба господарського забезпечення не має статусу юридичної особи.

1.2. У   своїй   діяльності  Служба господарського забезпечення  керується  Конституцією  України, законами України,   постановами   Верховної   Ради   України,   указами   і розпорядженнями     Президента     України,     нормативними актами   Кабінету  Міністрів   України,  Івано-Франківської обласної державної адміністрації,  Коломийської міської ради та її виконавчого комітету, розпорядженнями і дорученням Коломийського міського голови, його заступниками  та Положенням про службу господарського забезпечення міської ради (далі - Положення).

1.3. Положення про Службу господарського забезпечення затверджує Коломийська міська рада.

 

2. ОСНОВНІ ЗАВДАННЯ І ФУНКЦІЇ СЛУЖБИ

 

     Завданнями Служби господарського забезпечення є:

 

2.1. Утримання, експлуатація і обслуговування адміністративного будинку   Коломийської міської ради (ратуші) та адміністративних будівель (приміщень), в яких розміщені структурні підрозділи апарату та виконавчих органів міської ради без статусу юридичної особи.

2.2. Координація діяльності щодо проведення капітального і поточного ремонтів службових, господарських і підсобних приміщень, збереження майна і інвентаря міської ради, забезпечення пожежної безпеки, безперебійної роботи систем водопостачання, опалення, енергопостачання в будівлях та приміщеннях зазначених у пункті 2.1. Положення.

2.3. Своєчасне та якісне обслуговування службовим автотранспортом керівництва та посадових осіб Коломийської міської ради, її виконавчих органів, депутатів Коломийської міської ради.

2.4. Своєчасне  забезпечення обліку та раціонального використання коштів, які виділяються на утримання транспорту, ремонт, придбання канцелярського приладдя.    

 

Функціями Служби господарського забезпечення є:

 

2.5. Здійснення контролю за господарським обслуговуванням адміністративного будинку   Коломийської міської ради (ратуші) та адміністративних будівель (приміщень), в яких розміщені структурні підрозділи апарату та виконавчих органів міської ради без статусу юридичної особи, їх належною експлуатацією і утриманням, придбанням окремого інвентаря, обладнання, господарського приладдя, збереженням закріплених матеріальних цінностей.

2.6. Здійснення заходів щодо дотримання пожежної безпеки в приміщеннях Коломийської міської ради.

2.7. Здійснення контролю за своєчасним та якісним обслуговуванням службовим транспортом  посадових осіб міської ради,  виконавчого комітету, депутатів, утриманням в технічно-справному стані автомобілів, їх раціональному використанні, комплектуванням транспортних засобів запасними частинами, пальним і мастильними матеріалами.

 

3.    ПРАВА


Служба господарського забезпечення має право:

 

3.1. Одержувати  у встановленому порядку від посадових осіб Коломийської міської ради документи,  необхідні для виконання покладених на Службу господарського забезпечення функцій.

3.2. Брати участь у нарадах та інших заходах, що проводяться в  Коломийській  міській раді, скликати наради персоналу з питань, віднесених до компетенції Служби господарського забезпечення.

3.3. Вносити Коломийському міському голові, секретарю міської ради, заступникам міського голови, керуючому справами виконавчого комітету пропозиції з питань удосконалення роботи, підвищення ефективності транспортного та господарського обслуговування.

 

4. КЕРІВНИЦТВО СЛУЖБОЮ ГОСПОДАРСЬКОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ

 

 4.1. Службу господарського забезпечення очолює завідувач господарством,  який  призначається  на  посаду  і звільняється з посади  Коломийським міським головою.

4.2. Функціональні обов'язки, які покладаються на завідувача господарством, затверджуються у посадовій інструкції безпосереднім керівником, відповідно до розподілу функціональних повноважень.

4.3. Завідувач господарством:

4.3.1. Організовує загальне керівництво та координує діяльність працівників Служби господарського забезпечення, планує її роботу, забезпечує виконання завдань, покладених на Службу господарського забезпечення і здійснення нею своїх функцій.

4.3.2. Складає посадові інструкції працівників Служби господарського забезпечення, розподіляє їх обов'язки і ступінь відповідальності, керує їх діяльністю.

4.3.3 Здійснює інші повноваження відповідно до Положення, а також покладені окремими рішеннями Коломийської міської ради, її виконавчого комітету, розпорядженнями  Коломийського міського голови.

 

5. ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ

 

5.1. Завідувач господарством несе персональну відповідальність за:

5.1.1. Виконання покладених на Службу господарського забезпечення завдань і здійснення ним своїх функціональних обов' язків відповідно до цього Положення.

5.1.2. Виконання рішень Коломийської міської ради та її виконавчого комітету, розпоряджень і доручень Коломийського міського голови.

5.1.3. Своєчасну і достовірну подачу інформацій та звітів, що входять до компетенції Служби господарського забезпечення.

 


6. УМОВИ ОПЛАТИ ПРАЦІ СЛУЖБИ

 

Оплата праці співробітників Служби господарського забезпечення здійснюється згідно з чинним законодавством.

 

7. ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

 

7.1. Служба господарського забезпечення утримується за рахунок міського бюджету.  Граничну чисельність Служби господарського забезпечення затверджує Коломийська міська рада, штатний розпис Служби господарського забезпечення, витрати на її утримання затверджує Коломийський міський голова.

7.2. Коломийський  міський  голова  створює  умови для  нормальної роботи  працівників Служби господарського забезпечення.

7.3. Ліквідація і реорганізація Служби господарського забезпечення проводиться Коломийською міською радою в порядку, визначеному чинним законодавством України.




Керуючий справами виконавчого

комітету міської ради                                                                             Тарас КУХТАР



2011-2024 © Всі права застережено.