НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про забезпечення належного виконання Закону України "Пр..."  № 135-р від 29.08.2014р. 
Документ №135-р від 29.08.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

02.09.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 29.08.2014р.  № 135-р
 

Про забезпечення належного виконання Закону України "Про вибори народних депутатів України"


       Керуючись Законом України "Про вибори народних депутатів України", з метою забезпечення  належного виконання вищеназваного Закону:


       1. Зобов’язати секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови, керуючого справами виконкому, начальників відділів та управлінь, усіх посадових і службових осіб міської ради:

       1.1. не допускати під час підготовки і проведення  позачергових виборів народних депутатів України будь-яких проявів адміністративного тиску, незаконного втручання у хід виборчого процесу та в роботу виборчих комісій, а також впливу у будь-який спосіб на суди, суддів під час розгляду справ щодо  правовідносин, пов’язаних з виборчим процесом;

       1.2. забезпечити дотримання вимог виборчого законодавства щодо рівного та неупередженого ставлення до політичних партій, кандидатів у депутати, унеможливлення використання посадовими особами службового становища, службового транспорту, засобів зв’язку, приміщень для підтримки  політичних партій чи кандидатів.


       2. Заборонити:

2.1. розміщення матеріалів та політичної реклами на будинках і в приміщеннях міської ради, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів міської ради, підприємств, установ і організацій комунальної форми власності;

2.2. використання приміщень міської ради, управлінь, відділів та інших структурних підрозділів міської ради для проведення передвиборної агітації за рахунок коштів виборчих фондів партій, кандидатів у депутати в одномандатному виборчому окрузі.


3. Відділу ведення Державного реєстру виборців міської ради (Данилейчук П.М.) забезпечити складання повних і достовірних списків виборців, передачу їх у встановлений термін виборчим комісіям, виконання інших повноважень, визначених чинним законодавством.


4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.






Міський голова                                                                                                                І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.