НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про призначення комісіїщодо проведення обстеження серед..."  № 10-р від 13.01.2022р. 
Документ №10-р від 13.01.2022р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.01.2022



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 13.01.2022р.  № 10-р
 

Про призначення комісії щодо проведення обстеження середовищ функціонування та категоріювання приміщення типового робочого місця Користувача ІТС ЄДР управління "Центр надання адміністративних послуг" Коломийської міської ради


Для забезпечення підключення до КСЗІ ІТС ЄДР типового робочого місця Користувача ІТС ЄДР управління "Центр надання адміністративних послуг" Коломийської міської ради (далі - Користувач ІТС ЄДР) за інв. №111302161 та інв. №111302162,  що розташований за адресою: пл. Привокзальна, 2а/1, м. Коломия, Івано-Франківська обл. у приміщенні №1:


1. Призначити комісію щодо проведення обстеження середовищ функціонування та категоріювання приміщення типового робочого місця Користувача ІТС ЄДР у складі:


Рогулько

Юрій Васильович

-

начальник управління «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради, голова комісії


Члени комісії:

Кінаш

Сергій Васильович

-

адміністратор відділу інформаційної роботи та діловодства управління «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради

Семенчук

Христина Миколаївна

-

адміністратор відділу оформлення біометричних документів та посвідчень водія управління «Центр надання адміністративних послуг» Коломийської міської ради


2. Комісії в термін з "13" січня 2022 року по "31" січня 2022 року провести категоріювання приміщення, де розміщене типове робоче місце Користувача ІТС, скласти "Акт категоріювання об’єкта інформаційної діяльності типового робочого місця користувача інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів" та подати його на затвердження.

3. Комісії в термін з "13" січня 2022 року по "31" січня 2022 року провести обстеження середовищ функціонування типового робочого місця Користувача ІТС, скласти "Акт обстеження середовищ функціонування типового робочого місця користувача інформаційно-телекомунікаційної системи Єдиного державного реєстру транспортних засобів управління "Центр надання адміністративних послуг" Коломийської міської ради" та подати його на затвердження.

4. Службі захисту інформації забезпечити заходи щодо встановлення, налаштування комплексу технічних і програмних засобів на типовому робочому місці Користувача ІТС ЄДР та скласти Акт з інсталяції та налаштувань програмних засобів та КЗЗ Користувача ІТС.

5.Службі захисту інформації надати на затвердження документи, необхідні для проведення робіт щодо підключення Користувача ІТС ЄДР до КСЗІ ІТС ЄДР та повідомити про готовність до проведення випробувань.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Миколу АНДРУСЯКА.


Секретар міської ради                                                                           Андрій КУНИЧАК



2011-2024 © Всі права застережено.