НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 24 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про робочу комісію з питань координації діяльності з на..."  № 113-р від 07.07.2014р. 
Документ №113-р від 07.07.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.07.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 07.07.2014р.  № 113-р
 

Про робочу комісію з питань координації діяльності з надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг


На виконання розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11.06.2014 року №334 «Про робочу комісію з питань координації діяльності з надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 05.04.2014р. №83 «Про посилення соціального захисту населення в умовах підвищення цін і тарифів на комунальні послуги» з метою організації та координації діяльності організацій з надання компенсації:


  1. Утворити робочу комісію з питань координації діяльності з надання населенню компенсації додаткових витрат на оплату комунальних послуг та затвердити її склад (додається).
  2. Управлінню праці та соціального захисту населення міської ради (Г.Гурак) забезпечити:


       - висвітлення в засобах масової інформації порядку надання компенсації;

       - щоденний прийом громадян, які звернулися за наданням компенсації, у зручний для населення час.

  1. КП «Житлоінфоцентр», житлово-будівельним (житловим) кооперативам, об’єднанням співвласників багатоквартирного будинку та Коломийському управлінню по експлуатації газового господарства, філії КМРЕМ ПАТ «Прикарпаття», КП «Коломияводоканал», що надають комунальні послуги подавати управлінню праці та соціального захисту населення міської ради інформацію про розміри плати за комунальні послуги для надання компенсації.
  2. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління праці та соціального захисту населення міської ради.
  3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови В. Тарновецького.






Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.