НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 02 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про впровадження інженерно-технічних заходів цивільного..."  № 83-р від 18.04.2014р. 
Документ №83-р від 18.04.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.04.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 18.04.2014р.  № 83-р
 

Про впровадження інженерно-технічних заходів цивільного  захисту


Відповідно до Кодексу  цивільного  захисту України  від  02.10.2012 р. № 5403-У1, Закону України ’’Про регулювання містобудівної діяльності’’, постанови  Кабінету  Міністрів  України від 09.01.2014 р. № 6 ’’Про затвердження переліку об’єктів, що належать суб’єктам господарювання, проектування яких здійснюється з урахуванням вимог інженерно-технічних заходів цивільного захисту’’, розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 10.04.2014 р. № 179 ’’Про впровадження інженерно-технічних заходів цивільного захисту’’ та з метою  проектування  і реалізації інженерно-технічних заходів цивільного захисту у містобудуванні:


1. Встановити, що при проектуванні, будівництві об’єктів, забудов територій  замовники (інвестори) будівництва, проектні установи і організації (проектувальники), міська рада повинні дотримуватись вимог нормативних і законодавчих актів з питань реалізації та впровадження інженерно-технічних заходів цивільного захисту у містобудуванні (містобудівній документації) та під час будівництва об’єктів (проектній документації), що можуть спричинити  виникнення надзвичайних ситуацій та вплинути на стан захисту населення і території міста.

2. Затвердити Перелік об’єктів, при проектуванні яких необхідно отримувати вихідні дані та завдання на розроблення інженерно-технічних заходів цивільного захисту (цивільної оборони) (далі – Перелік), що додається.

3. Управлінню архітектури, містобудування та капітального будівництва міської ради (Ю.Процюк):

3.1. Передбачити на стадії формування завдань на проектування схем планування території, генерального плану міста та іншої містобудівної документації  інженерно-технічні заходи цивільного захисту.

3.2. Передбачити під час підготовки містобудівних умов і обмежень забудови земельної ділянки (завдання на проектування) об’єктів, визначених у Переліку, необхідність розроблення у складі проектної документації розділу «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)».

3.3. Сприяти забезпеченню впровадження та реалізації вищезазначених вимог.

3.4. Передбачити під час підготовки містобудівних умов і обмежень забудови  земельної ділянки (завдання на проектування) об’єктів, визначених у Переліку, необхідність розроблення у складі проектної документації розділу «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)».

3.5. Провести відповідну інформаційно-розяснювальну роботу серед проектних установ і організацій.

4. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О.Кротюк) забезпечити розгляд та погодження у встановленому порядку завдань для проектування розділу «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної оборони)».

5. Коломийському міськрайонному відділу Управління ДСНС України в Івано-Франківській області (І.Вацик):

5.1. Забезпечити в установлені законодавством терміни надання завдань для проектування розділу «Інженерно-технічні заходи цивільного захисту (цивільної  оборони)» у складі проектної документації на будівництво об’єктів та при плануванні забудови територій.

5.2. Надавати проектним установам і організаціям консультативну допомогу та інформаційні послуги з питань розроблення інженерно-технічних заходів цивільного захисту.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації  щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця –Коломийський міськрайонний відділ Управління ДСНС України в Івано-Франківській області (І.Вацик).

7. Вважати  таким,  що втратило  чинність розпорядження міського голови  від 26.09.2012 р. № 244-р «Про впровадження інженерно-технічних заходів цивільного захисту».

8. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови  Т.Яворського.






Міський голова                                                                                                                                         І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.