НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Неділя, 28 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження протоколів засідання комісії по розгля..."  № 1583-23/2021-23 від 09.12.2021р. 
Документ №1583-23/2021 від 09.12.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.12.2021



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(23  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 09.12.2021р.  № 1583-23/2021-23
 

Про затвердження протоколів засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування


Розглянувши пропозиції комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, відповідно до ст. 12, 158, 159, 161 Земельного кодексу України, Положення про комісію по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні»  міська рада


вирішила:

1. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 19 листопада 2021 року № 1:

1.1. Погодити Середюк Світлані Степанівні межу земельної ділянки у селі Саджавка, на вулиці Українській, 69, із цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.2. Погодити Романюку Віталію Михайловичу, межу земельної ділянки у місті Коломиї, на вулиці Січових Стрільців, 45, для будівництва і обслуговування будівель торгівлі із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.3. Погодити Сенчук Світлані Миронівні, межу земельної ділянки у селі Воскресинці, на вулиці Міцкевича, для ведення особистого селянського господарства із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.4. Погодити Гринюк Ірині Василівні, межу земельної ділянки у селі Воскресинці, на вулиці Шевченка із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 19 листопада 2021 року № 2:

2.1. Погодити Гаврилюк Людмилі Василівні межу земельної ділянки у селі Шепарівці, на вулиці Прикарпатській, 12 із цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.2. Погодити Настащуку Петру Васильовичу, межу земельної ділянки в селі Воскресинці, на вулиці Січових Стрільців, 45 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.3. Погодити Об’єднанню співвласників багатоквартирного будинку «Франка 67», межу земельної ділянки в місті Коломиї, на вулиці Івана Франка, 67 для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.4. Погодити Камінській Лілії Іванівні, межу земельної ділянки в місті Коломиї, на вулиці Пароха К. Балицького, 13 для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

3. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 19 листопада 2021 року № 3:

3.1. Погодити Коломийській міській раді межу земельної ділянки у селі Іванівці, із цільовим призначенням: для ведення товарного сільськогосподарського виробництва із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

4. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Сергія Проскурняка.

5. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                    Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ




2011-2024 © Всі права застережено.