НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про взяття на квартирний облік, виключення квартири з к..."  № 79 від 23.04.2013р. 
Документ №79 від 23.04.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.04.2013



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.04.2013р.  № 79
 

Про взяття на квартирний облік, виключення квартири з категорії службових


Розглянувши матеріали про взяття на квартирний облік, виключення квартири з категорії службових, протокол їх попереднього розгляду громадською комісією з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та керуючись чинним житловим законодавством, виконавчий комітет Коломийської міської ради                      

                                                        вирішив:

1. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Тригуб’яка Павла Романовича який хворіє на тяжку форму хронічного захворювання у зв’язку з чим не може проживати в одній кімнаті з членами своєї сім’ї, сім’я з трьох осіб, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове забезпечення житлом згідно медичного заключення ЛКК, обліковий номер 2809.

2. В зв’язку із смертю Бессараб Богдана Миколайовича переоформити облікову справу по квартирному обліку Бессараб Богдана Миколайовича на дружину Бессараб Ганну Дмитрівну, на квартирному обліку вважати сім’ю з шести осіб.

3. Виключити з категорії службових квартиру № 89 по вул. Леонтовича, 30 де проживає Білейчук Остап Романович у зв’язку з тим, що відпала потреба в такому її використанні.





Міський голова                                                                                                                  І. Слюзар 



2011-2024 © Всі права застережено.