НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 28 березня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ "Європей..."  № 352 від 07.12.2021р. 
Документ №352 від 07.12.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ "Європейська енергетична компанія"
Рішення виконавчого комітету  №403 від 18.10.2022р. Втратив чинність
Рішення виконавчого комітету  Про втрату чинності окремих рішень виконавчого комітету міської ради
Рішення виконавчого комітету  №522 від 16.12.2022р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.12.2021



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 07.12.2021р.  № 352
 

Про встановлення тарифу на теплову енергію ТОВ «Європейська енергетична компанія»


Розглянувши документи товариства з обмеженою відповідальністю «Європейська енергетична компанія» щодо встановлення тарифу на теплову енергію, відповідно до Закону України «Про теплопостачання», Закону України «Про доступ до публічної інформації», Порядку розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджено наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 року №239, показника середньозваженого тарифу на теплову енергію, вироблену з використанням природного газу, для потреб населення, установ та організацій, що фінансуються з державного чи місцевого бюджетів, її транспортування та постачання по Івано-Франківській області, розрахованого та опублікованого Державним агенством з енергоефективності та енергозбереження України від 24.09.2021р., керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:


  1. Для виконання договірних зобов’язань щодо забезпечення теплопостачання установ і закладів Коломийської міської територіальної громади, встановити товариству з обмеженою відповідальністю «Європейська енергетична компанія» тариф на теплову енергію, вироблену на установках з використанням альтернативних джерелах енергії, на рівні 2 477,57 грн/Гкал (з ПДВ).
  2. Товариству з обмеженою відповідальністю «Європейська енергетична компанія» забезпечити доведення до споживачів письмово або в засобах масової інформації про зміну тарифу в порядку, встановленому законодавством.

3. Дане рішення набирає чинності з дня його офіційного оприлюднення, але не пізніше п`яти робочих днів з дня його прийняття.

4. Визнати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету від 07.10.2020 р. № 209 «Про встановлення тарифу на виробництво та постачання теплової енергії ТОВ «Європейська енергетична компанія»».

5.        Контроль за виконанням цього рішення покласти на заступника міського голови Володимира ГРИГОРУКА.



Міський голова                                                                   Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.