НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про доповнення до Інструкції з діловодства в Коломийськ..."  № 47 від 26.03.2013р. 
Документ №47 від 26.03.2013р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про затвердження Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради шостого демократичного скликання
Рішення виконавчого комітету  №31 від 22.02.2011р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.03.2013



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 26.03.2013р.  № 47
 

Про доповнення до Інструкції з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах, Регламенту виконавчого комітету міської ради шостого демократичного скликання


       З метою вдосконалення форм і методів роботи з документами, виконком міської ради

в и р і ш и в :

1. Внести зміни та доповнення в Інструкцію з діловодства в Коломийській міській раді та її виконавчих органах, яка затверджена рішенням виконкому від 26.06.2012 № 185:

1.1. Пункт 106 доповнити абзацом такого змісту:

«Виправлення «від руки» в оригіналах розпоряджень не допускається. Після підписання розпорядження міського голови внесення до його змісту будь-яких змін, у тому числі виправлення орфографічних та стилістичних помилок, здійснюється шляхом видання відповідного розпорядження міського голови».

1.2. Пункт 137 доповнити абзацом такого змісту:

«Виправлення «від руки» в оригіналах рішень міської ради та виконкому не допускається. Після підписання рішень внесення до його змісту будь-яких змін, у тому числі виправлення орфографічних та стилістичних помилок, здійснюється шляхом прийняття відповідного рішення на засіданні міської ради або виконавчого комітету».

1.3. Внести зміни та викласти пункт 124 в новій редакції:

«Службовий лист оформляється на фірмовому бланку для листів формату А4 (210 х 297 міліметрів) згідно додатку 2 до цієї Інструкції (пункт 20).

Підготовка службових листів (листи-відповіді, ініціативні та супровідні листи) здійснюється апаратом міської ради та її структурними підрозділами відповідно до доручень міського голови, секретаря міської ради, першого заступника, заступників міського голови та керуючого справами виконкому.

Право підпису службових листів на фірмових бланках має виключно міський голова, секретар міської ради, перший заступник, заступники міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючий справами виконкому відповідно до розподілу функціональних обов’язків та даних ними доручень. У виняткових випадках право підпису службових листів на фірмових бланках має посадова особа міської ради на яку покладено виконання обов’язків розпорядженням міського голови з правом підпису на документах».

2. Внести доповнення до Регламенту виконавчого комітету Коломийської міської ради шостого демократичного скликання, який затверджено рішенням виконкому від 22.02.2011р. № 31:

2.1. Пункт 6.4. доповнити абзацом такого змісту:

«Разом з доопрацьованим рішенням в загальний відділ подається і електронний варіант (електронний файл). Начальники відділів, управлінь та інших служб міської ради, керівники міських установ, комунальних підприємств несуть персональну відповідальність за відповідність поданого електронного варіанту (електронного файлу) документа його оригіналу».

2.2. Пункт 4.7. доповнити абзацом такого змісту:

«Реєстрацію запрошених на засідання виконавчого комітету міської ради, відповідно до списку запрошених, здійснюють працівники структурних підрозділів міської ради, міських установ та комунальних підприємств, які готували питання. Список зареєстрованих подається міському голові і загальному відділу міської ради перед початком засідання виконкому».

2.3. Пункт 4.8. доповнити абзацом такого змісту:

«Проект порядку денного з проектами рішень за згодою/на прохання членів виконавчого комітету надсилається на скриньки їх електронної пошти».

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на керуючого справами виконком міської ради А.Грицана.






Міський голова                                                                                                           І.Слюзар




2011-2024 © Всі права застережено.