НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 27 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про хід виконання рішення виконкому від 04.01.2012 № 2..."  № 45 від 26.03.2013р. 
Документ №45 від 26.03.2013р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

30.03.2013



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 26.03.2013р.  № 45
 

Про хід виконання рішення виконкому від  04.01.2012 № 2  «Про хід виконання заходів щодо реалізації в м. Коломия державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психо-тропних речовин та прекурсорів» у 2012 році


Відповідно до Закону України від 15.02.1995 № 62/95-ВР «Про заходи протидії незаконному обігу наркотичних засобів, психотропних речовин і прекурсорів та зловживанню ними», Концепції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2012-2015 роки, схваленої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 13.09.2010 №1808-р, Плану заходів щодо виконання Концепції реалізації державної політики у сфері протидії поширенню наркоманії, боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів на 2012-2015 роки, затвердженого розпорядженням Кабінету Міністрів України від 22.11.2010 №1240-р, а також заходів затверджених рішенням виконкому від 04.01.2012 № 2 «Про хід виконання заходів щодо реалізації в м. Коломия державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів» здійснювалася відповідна робота.

Працівниками служби боротьби з незаконним обігом наркотиків Коломийського МВ УМВС протягом 2012 року на території міста Коломиї виявлено та задокументовано 47 злочинів стосовно збуту та зберігання наркотичних засобів та прекурсорів.

Коломийським МЦСССДМ через службу соціально-профілактичної роботи надано 678 послуг 36 особам із числа отримувачів послуг та 8 особам з числа їх оточення.

Управлінням освіти міської ради, службою у справах дітей міської ради та відділом у справах молоді та спорту спільно із залученими спеціалістами наркологічного кабінету Коломийської ЦРЛ систематично проводяться заходи інформаційно-профілактичного характеру серед учнівської та студентської молоді у вигляді відео-лекторіїв, семінарів, круглих столів, тренінгів. Зацікавленими структурними підрозділами міської ради спільно з працівниками Коломийського МВ УМВС проведено 8 комплексних перевірок розважальних закладів та профілактичних рейдів з метою припинення фактів торгівлі та вживання наркотичних засобів.

Заслухавши інформацію про хід виконання заходів щодо реалізації в м. Коломия державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів, виконком міської ради

вирішив:

       1. Інформацію про хід виконання рішення виконкому від  04.01.2012 №2 «Про хід виконання заходів щодо реалізації в м. Коломия державної політики у сфері боротьби з незаконним обігом наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів» взяти до відома.

       2. Коломийському МВ УМВС (Ілюк О.С.) активізувати роботу стосовно виявлення осіб, які розповсюджують наркотичні засоби, шляхом проведення періодичних рейдів по розважальних закладах та місцях масового відпочинку дітей та молоді.

3. Коломийській ЦРЛ (Садов’як І.Д.) посилити контроль за зберіганням сильнодіючих та отруйних лікарських засобів з метою недопущення їх нелегального збуту чи незаконного заволодіння ними.

4. Коломийському МЦСССДМ (Галамейко Л.О.) зосередити увагу на якості надання соціальних послуг особам, які вживають чи схильні до вживання наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

5.  Управлінню освіти міської ради (Грицан М.М.), службі у справах дітей міської ради (Івахнюк І.В.), відділу культури міської ради (Мандрусяк У.І.), відділу у справах молоді та спорту міської ради (Колесник В.Л.) збільшити кількість проведених інформаційно-профілактичних заходів для подолання наркоманії в дитячому та молодіжному середовищі

6. Коломийському МВ УМВС (Ілюк О.С.), Коломийській ЦРЛ (Садов’як І.Д.), управлінню освіти міської ради (Грицан М.М.), службі у справах дітей міської ради (Івахнюк І.В.), відділу культури міської ради (Мандрусяк У.І.), відділу у справах молоді та спорту (Колесник В.Л.), міському центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді (Галамейко Л.О.) щопіврічно до 10 числа місяця, що настає за звітним періодом інформувати координаційну раду з питань наркоманії та СНІДу .

       7. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на координаційну раду з питань наркоманії та СНІДу (Граділь І.І., Галамейко Л.О.)

       8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови І.Граділя.

Міський голова                                                                                                              І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.