НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 02 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про організацію робіт з виявлення та знешкодження вибух..."  № 46-р від 11.03.2014р. 
Документ №46-р від 11.03.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

15.03.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 11.03.2014р.  № 46-р
 

Про  організацію  робіт  з  виявлення

та знешкодження вибухонебезпечних

предметів   на   території  м.  Коломиї


На виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України  від 11.12.1999 р.  № 2294  ’’Про  упорядкування робіт з виявлення, знешкодження та знищення вибухонебезпечних предметів’’, спільного наказу  Міноборони  України, Держкомкордону України від 02.02.2006 р. № 53/51/66 ’’Про організацію робіт щодо виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів на території  України’’, розпорядження голови  Івано-Франківської  обласної  державної  адміністрації  від 03.03.2006 р. №114 ’’Про організацію робіт  з виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів на території області’’ та з метою упорядкування робіт з виявлення, знешкодження та знищення вибухонебезпечних  предметів,  що  залишилися  на території м. Коломиї після Другої світової війни та інших воєн:


1. Відповідальність за знешкодження та знищення авіабомб та інших вибухонебезпечних предметів, що виявлені на території  м. Коломиї  покласти на Коломийський  міськрайонний  відділ  Управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (І.Вацик). Виконання заявок на знищення чи знешкодження вибухонебезпечних предметів здійснювати у міру їх надходження в порядку черги протягом 3-х діб.

2. Відповідальність за організацію збору даних  про виявлені  вибухонебезпечні предмети, їх охорону, своєчасне інформування про місце знаходження цих предметів і організацію взаємодії щодо супроводження машин, які транспортують вибухонебезпечні предмети (від місця знаходження до місця знищення) покласти на Коломийський  міськрайонний  відділ  Управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській  області (І.Вацик) та Коломийський  міський відділ УМВС України в Івано-Франківській області (О.Білейчук).

3. Начальнику Коломийського  міськрайонного  відділу  Управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області  І.Вацику  заходи, які передбачені в даному розпорядженні, організовувати і проводити у тісній взаємодії з відділом з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронним органами  міської  ради (О.Кротюк),  КП «Житлоінфоцентр» (В.Михайлищук), керівниками об’єктів господарської діяльності різних форм власності.

4. КП «Житлоінфоцентр» , керівникам об’єктів господарської діяльності різних форм власності, на території яких виявлені вибухонебезпечні предмети:

- при отриманні інформації про виявлення вибухонебезпечних предметів терміново повідомляти чергових  Коломийського  міського відділу УМВС України  в Івано-Франківській області (тел.102 або 2-24-38) та Коломийського  міськрайонного  відділу  Управління  ДСНС України  в Івано-Франківській області (тел.101 або 2-49-83);

- вжити заходи по огородженні території, на якій знаходиться вибухонебезпечний предмет та організувати її охорону за участю представників Коломийського  міського відділу УМВС України  в Івано-Франківській області  до прибуття групи розмінування:

- інформувати населення особисто через підлеглих або через засоби масової інформації про виявлені вибухонебезпечні предмети та правила поводження з ними.

5. В.о. начальнику Коломийського  міського відділу  УМВС України  в Івано-Франківській  області  О.Білейчуку:

- у взаємодії  з  директором  КП «Житлоінфоцентр» В. Михайлищуком, керівниками об’єктів господарської діяльності різних форм власності, на території яких виявлені вибухонебезпечні предмети,  організовувати і забезпечувати  їх охорону до прибуття групи розмінування Управління ДСНС України  в Івано-Франківській області;

- забезпечувати супровід машин, що транспортують вибухонебезпечні предмети від місця виявлення до місця знешкодження силами Коломийського відділу ДАІ;

- здійснювати оточення місць знищення вибухонебезпечних предметів і забезпечувати дотримання правил безпеки при виконанні цих заходів.

6. Начальнику Коломийського  міськрайонного  відділу  Управління  Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області  І.Вацику:

- забезпечувати своєчасне інформування в установлені терміни Управління  ДСНС України  в Івано-Франківській області, яке здійснює розмінування та  відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронним органами міської ради  про виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів.

7. Відділу з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (Кротюк  О.С.)  про хід виконання завдань щодо очищення місцевості від вибухонебезпечних предметів, випадки підриву та втрат населення щокварталу до 30 квітня, 30 червня, 30 вересня та за підсумками року до 30 грудня інформувати Управління з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи облдержадміністрації.

8. Координацію робіт та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (Кротюк О.С.).

9. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження голови районної державної  адміністрації  та міського  голови  від 15.03.2006 р. № 98/53-р ’’Про організацію робіт з виявлення та знешкодження вибухонебезпечних предметів на території м. Коломия та Коломийського району’’.

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Т. Яворського.






Міський голова                                                                                                                   І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.