НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 07 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про організацію роботи щодо прийому іноземних делегацій..."  № 417-р від 12.11.2021р. 
Документ №417-р від 12.11.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.11.2021



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 12.11.2021р.  № 417-р
 


Про організацію роботи щодо прийому іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та відряджень делегацій за кордон


Керуючись розпорядженням міського голови від 03.09.2021р. № 325-р "Про упорядкування прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців", постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №736 "Про затвердження Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію", відповідно до Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", з метою узгодженості дій виконавчих органів міської ради з іншими установами, організаціями та підприємствами у сфері зовнішніх зв’язків:


1. Керівникам структурних підрозділів міської ради:

1.1 Забезпечити неухильне дотримання вимог пунктів 118-136 розділу "Охорона службової інформації під час міжнародного співробітництва» Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №736.

1.2 . Інформувати відповідальну за організацію прийому іноземців та роботу з ними начальника відділу кадрів міської ради Ірину ЖОЛОБ про візити іноземних делегацій, груп, окремих іноземців та відряджень делегацій за кордон - не пізніше ніж за 7 робочих днів до запланованої дати візиту іноземців, у письмовій формі згідно з додатком 1.

1.3. У разі здійснення позапланових візитів та інших контактів з іноземцями - інформувати відповідальну за організацію прийому іноземців та роботу з ними начальника відділу кадрів міської ради Ірину ЖОЛОБ негайно, у письмовій формі згідно з додатком 1.

2. Відповідальній за організацію прийому іноземців та роботу з ними у Коломийській міській раді начальнику відділу кадрів міської ради Ірині ЖОЛОБ завчасно (з моменту отримання інформації про візит іноземців) забезпечувати у письмовій формі інформування Коломийського міжрайонного відділу управління Служби безпеки України в Івано-Франківській області про склад закордонної делегації із зазначенням прізвищ, імен та посад її членів, а також про час перебування та мету відвідування міської ради з подальшим поданням звіту за підсумками прийому і проведення роботи з іноземцями.

3. Секретарю міської ради Андрію КУНИЧАКУ, першому заступнику міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Олегу ТОКАРЧУКУ, заступникам міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергію ПРОСКУРНЯКУ, Володимиру ГРИГОРУКУ, Володимиру МЕЛЬНИЧУКУ, Роману ОСТЯКУ, Миколі АНДРУСЯКУ, керуючому справами виконавчого комітету міської ради Тарасу КУХТАРУ, раднику міського голови В’ячеславу ПРИЙМАКУ посилити контроль за належним виконанням п.121, п.130 розділу "Охорона службової інформації під час міжнародного співробітництва» Типової інструкції про порядок ведення обліку, зберігання використання і знищення документів та інших матеріальних носіїв інформації, що містять службову інформацію, затвердженої постановою Кабінету Міністрів України від 19.10.2016 №736.

4. Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.



Міський голова                                                                            Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ




Додаток 1

до розпорядження міського голови

від 12.11.2021 р. № 417-р


Інформування про візит іноземців


"____" ____ 201__ року №        

На №         


Начальнику відділу кадрів

міської ради

Ірині Жолоб

Про візит іноземної делегації


На виконання пункту розпорядження міського голови від ____ 2021 року № ________ "Про організацію роботи щодо прийому іноземних делегацій, груп та окремих іноземців та відряджень делегацій за кордон" повідомляємо, що на "___" ____ 20__ року заплановано візит до Коломийської міської ради представників _______________________________________________________________

(найменування установи, організації, підприємства, місто (край) держава)

_______________________________________________________________


  1. Склад делегації:


Посада

Прізвище, ім’я








  1. Час перебування: орієнтовно з ____ до ____ години "___" ____ 201_ року.


  1. Мета відвідування: _______________________________________________

(зазначити мету візиту)


  1. Програма прийому і роботи з іноземцями додається.


_________________        __________        _________________

           (посада)              (підпис)        (ініціали та прізвище)




Керуючий справами

виконавчого комітету міської ради             Тарас КУХТАР



2011-2024 © Всі права застережено.