НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Вівторок, 07 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про перспективний план заходів з відзначення державних,..."  № 14-р від 06.02.2014р. 
Документ №14-р від 06.02.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.02.2014



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 06.02.2014р.  № 14-р
 

Про перспективний план заходів з відзначення державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування кращих людей міста Коломиї на 2014 рік

               

З метою збереження духовної спадщини українського народу, розвитку культурно-мистецького життя в місті Коломиї, організації проведення державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування кращих людей:

1.Затвердити Перспективний план заходів по відзначенню державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування кращих людей міста Коломиї на 2014 рік (додається).

2. Управлінням, відділам, іншими структурними підрозділами міської ради забезпечити виконання затверджених заходів.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Г. Бакай) профінансувати відділ культури міської ради в межах асигнувань, передбачених в міському бюджеті на культурно-мистецькі заходи у 2014 році.

4. Координацію робіт та узагальнення інформації про виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця - відділ культури міської ради (У. Мандрусяк).

5. Відділу інформаційної політики та зв'язків з громадськістю міської ради (М. Реп'ях) Перспективний план заходів по відзначенню державних, національних, релігійних та професійних свят, вшанування кращих людей міста Коломиї на 2014 рік розмістити на офіційному сайті Коломийської міської ради.

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови І. Граділя.






Міський голова                                                                                                                І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.