НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволу на відчуження та придбання майна..."  № 276 від 23.09.2021р. 
Документ №276 від 23.09.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

27.09.2021



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 23.09.2021р.  № 276
 

Про надання дозволу на  відчуження та придбання майна


       Розглянувши звернення ____, враховуючи те, що опікун зобов'язаний дбати про підопічного, про створення йому необхідних побутових умов, забезпечення його доглядом та лікуванням, керуючись статтями 67, 71 Цивільного Кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради


вирішив:


       1. Надати дозвіл опікуну ____ від імені недієздатного ___ провести державну реєстрацію припинення права власності об’єкта нерухомого майна у зв’язку із його знищенням, а саме: житлового будинку по вулиці ___, міста Коломиї, ѕ частки якого належить недієздатному ___.

       2. Надати дозвіл опікуну ___ від імені недієздатного ___ продати та укласти договір купівлі-продажу земельної ділянки, площею – 0,1 га, кадастровий номер ___ вартістю 125460 грн., яка розташована за адресою вулиця ___, міста Коломиї, що належить йому на праві спільної сумісної власності згідно витягу з Державного реєстру речових прав на нерухоме майно про реєстрацію права власності.

2.1. Надати дозвіл опікуну ___ придбати та укласти договір купівлі-продажу на ім’я недієздатного ____ житловий будинок з належними господарськими будівлями та спорудами вартістю 210000 грн. та земельну ділянку площею – 0,1948 га кадастровий номер ___ вартістю 149560 грн., за адресою: вулиця ___ Коломийського району Івано-Франківської області.

2.2. Зобов’язати опікуна ___ у шестимісячний термін надати копію правовстановлюючих документів про забезпечення житлом недієздатного ___ житловим будинком та земельною ділянкою за адресою: вул. ___ Коломийського району Івано-Франківської області.

3. Надати згоду ___ на продаж земельної ділянки площею – 0,1 га, кадастровий номер ___, по вулиці ___ міста Коломия, що належить їй на праві спільної сумісної власності з недієздатним ____

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови Миколу АНДРУСЯКА.




Міський голова                                                                           Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.