НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 25 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про деякі питання з підготовки проведення громадськх с..."  № 361-р від 24.09.2021р. 
Документ №361-р від 24.09.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.09.2021



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 24.09.2021р.  № 361-р
 

Про деякі питання з підготовки проведення громадських слухань з питання «Звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської  ради у 2021 році»


Відповідно до ст. 13 та ч. 7 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою належної організації звіту міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради у 2021 році перед Коломийською територіальною громадою:


1. Організаційному відділу міської ради (Світлана БЕЖУК) підготувати розпорядження міського голови «Про проведення громадських слухань з питання «Звіт міського голови про діяльність виконавчих органів міської ради у 2021 році» до 15 жовтня 2021 року.

2. Відділу комунікації та інформаційних технологій міської ради (Михайло КАЧАНСЬКИЙ) оприлюднити оголошення про громадські слухання на офіційному веб-сайті міської ради до 15 жовтня 2021 року.

3. Секретарю міської ради (Андрій КУНИЧАК), першому заступнику міського голови (Олег ТОКАРЧУК), заступнику міського голови (Володимир МЕЛЬНИЧУК), заступнику міського голови (Микола АНДРУСЯК), заступнику міського голови (Володимир ГРИГОРУК), заступнику міського голови (Сергій ПРОСКУРНЯК), заступнику міського голови (Роман ОСТЯК), керуючому справами виконавчого комітету (Тарас КУХТАР), керівникам структурних підрозділів, які відповідно функціональних повноважень підпорядковуються міському голові провести робочі наради та подати у відділ комунікації та інформаційних технологій міської ради інформацію про роботу структурних підрозділів у 2021 році (на паперових та електронних носіях) та план роботи на наступні 4 роки до 20 жовтня 2021 року.

4. Відділу комунікації та інформаційних технологій міської ради (Михайло КАЧАНСЬКИЙ) узагальнити отримані матеріали та підготувати звітну доповідь міського голови та подати для ознайомлення міському голові до 1 листопада 2021 року.

5. Контроль за виконанням розпорядження покласти на секретаря міської ради Андрія КУНИЧАКА, першого заступника міського голови Олега ТОКАРЧУКА, заступників міського голови Володимира МЕЛЬНИЧУКА, Миколу АНДРУСЯКА, Володимира ГРИГОРУКА, Сергія ПРОСКУРНЯКА, Романа ОСТЯКА, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тараса КУХТАРА.



Міський голова                                                                            Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.