НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 29 березня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження протоколу засідання комісії по розгляд..."  № 979-17/2021-17 від 22.07.2021р. 
Документ №979-17/2021 від 22.07.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.07.2021



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(17  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 22.07.2021р.  № 979-17/2021-17
 

Про затвердження протоколу засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування


Розглянувши пропозиції комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, відповідно до ст. 12, 158, 159, 161 Земельного кодексу України, Положення про комісію по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, ЗУ «Про місцеве самоврядування в Україні»  міська рада


вирішила:

1. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 30 червня 2021 року № 1:

1.1. Погодити Гулаю Андрію Володимировичу межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Івана Франка, 98 із цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.2. Погодити Довганюку Ігорю Івановичу, межу земельної ділянки у селі Воскресинці на вулиці Олександра Пушкіна, 17а, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.3. Погодити Коновалову Єгору Ігоровичу межу земельної ділянки у селі Воскресинці на вулиці Олександра Пушкіна, 17а, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів

1.4. Погодити Латчуку Василю Степановичу межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Федора Достоєвського, 41, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.5. Погодити Спірову Олексію Андрійовичу межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Миколи Леонтовича, із цільовим призначенням: для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та матеріалів МБТІ  щодо землекористування за адресою місто Коломия, вулиця Моцарта, 77.

2. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 30 червня 2021 року № 2:

2.1. Погодити Горецькому Володимиру Михайловичу межі земельної ділянки у місті Коломиї в садівницькому товаристві «Мічурінець» масив Пушкіна, садова ділянка № 24, для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.2. Погодити Москалюк Марії Іванівні межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Українській, 33, із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.3. Погодити Савчук Марії Михайлівні, Гриньків Наталії Михайлівні межі земельної ділянки у селі Корнич на вулиці Ольги Кобилянської, 23, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд  із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

3. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 30 червня 2021 року № 3:

3.1. Погодити Семенюку Михайлу Миколайовичу межі земельної ділянки у селі Товмачик  на вулиці Привокзальній, 21, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

3.2. Погодити Григорчук Любові Миколаївні межі земельної ділянки у  місті Коломиї в садівницькому товаристві «Мічурінець» масив П'ядики-2, садова ділянка № 173, для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

3.3. Погодити Чорнюку Михайлу Михайловичу межі земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Січових Стрільців, 7/2, для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

4. Зацікавленим сторонам земельного спору та компетентним органам враховувати п. 1., п. 2. та п. 3.  цього рішення при погоджені кадастрових планів та землевпорядної документації.

5. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Сергія Проскурняка.

6. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                         Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.