НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 16 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про затвердження протоколу засідання комісії по розгляд..."  № 869-16/2021-16 від 24.06.2021р. 
Документ №869-16/2021 від 24.06.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2021



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(16  сесія)
8  демократичного скликання
 
від 24.06.2021р.  № 869-16/2021-16
 

Про затвердження протоколу засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування


Розглянувши пропозиції комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, керуючись ст. 12, 158, 159, 161 Земельного кодексу України, Положенням про комісію по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування, міська рада


вирішила:


1. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 27 травня 2021 року № 1:

1.1. Погодити Спірову Андрію Геннадійовичу межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Чернівецькій із цільовим призначенням: для індивідуального садівництва із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.2. Погодити Бількову Олегу Володимировичу, Більковій Надії Богданівні межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Симона Петлюри  для будівництва індивідуальних гаражів із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.3. Погодити ОБ’ЄДНАННЮ СПІВВЛАСНИКІВ БАГАТОКВАРТИРНОГО БУДИНКУ «НАШ ДІМ + 5» межі земельної ділянки площею 0,4012 га у місті Коломиї на вулиці Миколи Лисенка, 5 із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.4. Погодити Мартинюк Софії Іванівні межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Об’їзна, 38 із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.5. Погодити Цалинюк Вірі Петрівні межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Левка Дольницького, 2 із цільовим призначенням: для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

1.6. Погодити ПРИВАТНОМУ АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ «ПРИКАРПАТТЯОБЛЕНЕРГО» межу земельної ділянки у місті Коломиї на вулиці Гетьмана Івана Мазепи із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 27 травня 2021 року № 2:

2.1. Погодити Еріфа Наталії Володимирівні межі земельної ділянки у місті Коломиї в садівницькому товаристві «Мічурінець» масив Коломийка, садова ділянка № 25 із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.2. Погодити Клепіковій Аллі Олександрівні межу земельної ділянки у місті Коломия в садівницькому товаристві «Мічурінець» на вулиці Софії Галечко садова ділянка № 187 із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

2.3. Погодити Француз Марії Михайлівні межі земельних ділянок у селі Королівка із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельних ділянок та доданих документів.

2.4. Погодити Попадюку Миколі Дмитровичу межу земельної ділянки у селі Раківчик на вулиці Височана, 21 із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

3. Затвердити протокол засідання комісії по розгляду земельних спорів з приводу суміжного землекористування від 27 травня 2021 року № 3:

3.1. Погодити Мартинків Іванні Юріївні межі земельної ділянки у селі Іванівці на вулиці Центральна, 42 із суміжними землекористувачами відповідно до кадастрового плану земельної ділянки та доданих документів.

4. Зацікавленим сторонам земельного спору та компетентним органам враховувати п. 1., п. 2. та п. 3.  цього рішення при погоджені кадастрових планів та землевпорядної документації.

5. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови Сергія Проскурняка.

6. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                         Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.