НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про висвітлення інформації щодо організації роботи із з..."  № 245-р від 10.06.2021р. 
Документ №245-р від 10.06.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

14.06.2021



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 10.06.2021р.  № 245-р
 

Про висвітлення інформації щодо організації роботи зі зверненнями громадян


Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про доступ до публічної інформації», Законом України «Про звернення громадян», Указом Президента України «Про першочергові заходи щодо забезпечення реалізації та гарантування конституційного права на звернення до органів державної влади та органів місцевого самоврядування»:


1. Керівникам структурних підрозділів Коломийської міської ради, інших виконавчих органів міської ради, комунальних підприємств, установ, організацій, закладів освіти, культури, спорту, медичних закладів забезпечити висвітлення інформації щодо організації роботи зі зверненнями громадян, зокрема доведення до відома громадян графіків прийому громадян з особистих питань керівництвом Коломийської міської ради на 2021 рік, графіків прийому керівництвом Івано-Франківської обласної державної адміністрації та обласної ради, графіків прийому керівників структурних підрозділів міської ради та підпорядкованих підприємств, установ та організацій.

2. Відділу звернень міської ради (Ірина Дикан) забезпечити контроль та виконання п.1 розпорядження та надати інформацію про виконання розпорядження до 25.06.2021 року

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на відділ звернень міської ради (Ірина ДИКАН).

4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тараса КУХТАРА.



Міський голова                                                                     Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.