НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 08 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про визначення Єдиного державного вебпорталу електрон..."  № 195-р від 12.05.2021р. 
Документ №195-р від 12.05.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

16.05.2021



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 12.05.2021р.  № 195-р
 

Про визначення Єдиного державного вебпорталу електронних послуг «Портал Дія» офіційним веб-сайтом для звернення громадян України з електронними петиціями до Коломийської міської ради та її виконавчих органів

       

З метою запровадження інноваційних механізмів участі громадян у вирішенні місцевих проблем, налагодження результативної співпраці громадян і органів місцевої влади, активізації самоорганізації громадян, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та Законом України «Про звернення громадян»:

1. Визначити Єдиний державний вебпортал електронних послуг «Портал Дія» офіційним веб-сайтом для звернення громадян України з електронними петиціями до Коломийської міської ради та її виконавчих органів.

2. Координацію роботи та узагальнення інформації з питань взаємодії із Єдиним державним вебпорталом електронних послуг «Портал Дія» щодо звернень громадян з електронними петиціями до Коломийської міської ради та її виконавчих органів доручити відділу звернень міської ради.

3. Контроль за виконанням розпорядження покласти на керуючого справами виконавчого комітету міської ради Тараса Кухтара.



Міський голова                                                                                Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.