НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про підготовку та проведення зовнішнього незалежного оц..."  № 149-р від 13.04.2021р. 
Документ №149-р від 13.04.2021р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

17.04.2021



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 13.04.2021р.  № 149-р
 

Про підготовку та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2021 році


З метою якісної підготовки до організованого проведення у 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, на виконання розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 04 березня 2021 року, відповідно до Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання та моніторингу якості освіти, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 25 серпня 2004 року №1095 (у редакції постанови Кабінету Міністрів України від 08 липня 2015року №533), Порядку проведення зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 10 січня 2017 року №25 (зі змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 27 січня 2017 року за №118/29986, наказу Міністерства освіти і науки України від 30 вересня 2020 року №1210 «Про підготовку до проведення в 2021 році зовнішнього незалежного оцінювання результатів навчання, здобутих на основі повної загальної середньої освіти»:


1. Управлінню освіти Коломийської міської ради (Любомир БОРДУН):

1.1. Надати пропозиції Івано-Франківському регіональному центру оцінювання якості освіти (далі – регіональний центр) щодо формування мережі пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання, залучення педагогічних, наукових, науково-педагогічних працівників та інших фахівців для роботи в цих пунктах згідно із замовленням, що формується регіональним центром оцінювання якості освіти.

1.2. Провести інформаційно-роз’яснювальну роботу з питань організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

1.3. Вжити заходів щодо підготовки та забезпечення належних умов проведення зовнішнього незалежного оцінювання у травні-липні 2021 року, зокрема:

- підготовки до роботи мережі пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання;

- внесення (за потреби) змін до режиму роботи закладів загальної середньої освіти, педагогічних працівників, залучених до проведення зовнішнього незалежного оцінювання, і забезпечення їх участі у роботі в пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання та перевірки сертифікаційних робіт;

- створення безпечних умов учасникам зовнішнього незалежного оцінювання на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання, в тому числі здійснення профілактичних оглядів пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання щодо наявності вибухонебезпечних та отруйних речовин, охорони правопорядку в місцях проведення зовнішнього незалежного оцінювання, надання медичної допомоги учасникам зовнішнього незалежного оцінювання і працівникам пунктів проведення учасникам зовнішнього незалежного оцінювання;

- забезпечення в повному обсязі пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з іноземних мов пристроями для програвання аудіо та компакт-дисків зі звуковим записом, що обладнані вмонтованою або зовнішньою акустичною системою.

1.4. Забезпечити підвезення випускників закладів загальної середньої освіти, розташованих у Воскресинцівському, Корницькому, Раківчицькому, Товмачицькому, Саджавському старостинських округах до місця розташування пунктів проведення зовнішнього незалежного оцінювання з предметів, результати яких використовуються як державна підсумкова атестація.

2. Коломийському районному відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Івано-Франківській області (Андрій ТИМКІВ) забезпечити функціональне супроводження всіх етапів зовнішнього незалежного оцінювання, зокрема, зберігання тестових завдань, попередження зловживань і порушень під час організації та проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

3. Комунальному некомерційному підприємству Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги» (Марія БУРТИК) відповідно до встановленого графіка проведення зовнішнього незалежного оцінювання організувати чергування медичних працівників на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

4. Коломийському міськрайонному відділу управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій в Івано-Франківській області (Павло ХОМІЦЬКИЙ) вжити заходів безпеки на пунктах проведення зовнішнього незалежного оцінювання.

5. Відділу комунікації та інформаційних технологій міської ради (Михайло КАЧАНСЬКИЙ) забезпечити висвітлення ходу підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання на офіційному вебсайті міської ради.

6. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця – управління освіти Коломийської міської ради (Любомир БОРДУН).

7. Головному відповідальному виконавцю подати інформацію про виконання завдань департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської обласної державної адміністрації до 10 серпня 2020 року.

8. Розпорядження міського голови від 24.01.2019р. № 20-р «Про підготовку та проведення зовнішнього незалежного оцінювання у 2019 році» зняти з контролю.

9. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Володимира Мельничука.



Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



2011-2024 © Всі права застережено.