НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 26 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про деякі питання роботи Центру допомоги учасникам анти..."  № 3-р від 06.01.2021р. 
Документ №3-р від 06.01.2021р. Внесено зміни
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 01.08.2016 № 245-р
Розпорядження міського голови  №27-р від 07.02.2017р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про деякі питання роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції
Розпорядження міського голови  №245-р від 01.08.2016р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про затвердження нового персонального складу Координаційної ради Центру допомоги учасникам антитерористичної операції
Розпорядження міського голови  №278-р від 08.09.2016р. Втратив чинність
Розпорядження міського голови  Про внесення змін до розпорядження міського голови від 06.01.2021 р. № 3-р " Про деякі питання роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції"
Розпорядження міського голови  №121-р від 02.04.2021р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

10.01.2021



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 06.01.2021р.  № 3-р
 

Про деякі питання роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції


На виконання розпорядження голови Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 15.03.2016 р. №136 «Про невідкладні заходи щодо покращення надання допомоги учасникам АТО та членам їх сімей», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні» та відповідно до рішень Коломийської міської ради від 13.07.2016 р. № 570-10/2016 «Про внесення змін у структуру та чисельність апарату міської ради та її виконавчих органів» та № 577-10/2016 «Про затвердження Положення про Центр допомоги учасникам антитерористичної операції Коломийської міської ради»: 

1. Виділити нежитлове приміщення у адміністративному приміщенні за адресою вулиця Шевченка, 21 місто Коломия, для роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції (далі – Центр).

2.мУтворити Координаційну раду Центру допомоги учасникам антитерористичної операції та затвердити її персональний склад (додається).

3. Затвердити Положення про Координаційну раду Центру допомоги учасникам антитерористичної операції (додається).

4. Затвердити список осіб відповідальних у структурних підрозділах міської ради за сприяння Центру (додається).

5. З метою підвищення ефективності роботи з надання якісних послуг учасникам АТО/ООС і їх сім'ям, керівникам структурних підрозділів міської ради посилити контроль за вирішенням питань працевлаштування, юридичного супроводу, соціального, медичного обслуговування, в тому числі з виїздом у місця проживання демобілізованих військовослужбовців, психологічної та фізичної реабілітації учасників АТО/ООС, виявлення та соціального супроводу учасників АТО/ООС та їх сімей, які опинилися у складних життєвих обставинах.

6. Директору комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради "Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги" Марії Буртик здійснювати щомісячний моніторинг стану здоров'я демобілізованих учасників АТО/ООС.

7. Відділу інформаційної політики міської ради (Михайло Качанський) забезпечити систематичне висвітлення в ЗМІ інформаційно-роз'яснювальних матеріалів з питань допомоги учасникам АТО/ООС.

8. Вважати таким, що втратило чинність розпорядження міського голови від 01.08.2016 р. № 245-р «Про деякі питання роботи Центру допомоги учасникам антитерористичної операції», розпорядження міського голови від 08.09.2016 р. № 278-р «Про  затвердження нового персонального складу Координаційної ради Центру допомоги учасникам антитерористичної операції» та розпорядження міського голови від 07.02.2017 р. № 27-р « Про внесення змін до розпорядження міського голови від 01.08.2016 № 245-р» .

9. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження покласти на головного відповідального виконавця –департамент соціальної політики (Людмила Яремчук).

10. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови Романа Остяка.



Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ




ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського     голови

від 06.01.2021 р. № 3-р


Склад

Координаційної ради Центру допомоги учасникам антитерористичної операції


Арсенич

Василь Михайлович

представник Всеукраїнської організації «Тризуб» імені Степана Бандери (за згодою)

Балацький

Андрій Васильович

представник Відокремленого підрозділу громадської організації «Народна самооборона Івано-Франківської області» у Коломийському районі Івано-Франківської області» (за згодою)

Гоянюк

Олег Васильович

представник Громадського формування з охорони громадського порядку Коломийське міське військово-патріотичне об'єднання Коломия-Центр(за згодою)

о.Сергій Дмитрук

представник Громадської організації Військові капелани(за згодою)

Забарило

Мирон Степанович

представник Івано-Франківської організації Всеукраїнської профспілки військових, працівників та учасників правоохоронних органів та учасників бойових дій «УкрПрофСила» (за згодою)

Комар

Віталій Миколайович

представник Громадської організації «Учасники бойових дій ветерани Едельвейс» (за згодою)

Криштофович

Андрій Миронович

представник Громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Івано-Франківській області» (за згодою)

Піварчук

Володимир Яремович

представник Відокремленого підрозділу громадської організації «Золоті леви чорної сотні» в Івано-Франківській області (за згодою)

Сіщук

Любомир Мирославович

представник 4 сотні Всеукраїнської громадської організації Добровольчий Український корпус (за згодою)

Спіров

Андрій Генадійович

представник Громадської організації «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Івано-Франківській області» (за згодою)

Стефак

Василь Дмитрович

представник Громадської організації «Спілка ветеранів АТО в Донецькій та Луганській областях «Покуття» (за згодою)

Тарасюк

Олександр Вікторович

представник Громадської організації «Фонд підтримки гірсько-штурмової бригади «Едельвейс» (за згодою)

Чепіль

Лілія Мирославівна

представник Громадської організації Івано-Франківської обласної спілки членів сімей загиблих, померлих та безвісти зниклих в зоні АТО» (за згодою)

Нижник

Ігор Васильович

член виконкому Коломийської міської ради (за згодою)

Федоришин

Володимир Євгенович

генеральний директор КНП «Обласний госпіталь ветеранів війни Івано-Франківської обласної ради» (за згодою)

Шепетюк

Роман Васильович

представник Івано-Франківського обласного відокремленого підрозділу громадської організації «Українська націоналістична організація» (за згодою)





Начальник відділу з питань

цивільного захисту міської ради                                                   Олександр КРОТЮК




ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського     голови

від 06.01.2021 р. № 3-р



ПОЛОЖЕННЯ
про Координаційну раду Центру допомоги учасникам антитерористичної операції


Координаційна рада Центру допомоги учасникам антитерористичної  операції (далі - Координаційна рада) є консультативно-дорадчим органом при міському голові, створена з метою координації дій територіальних підрозділів  центральних органів виконавчої влади, органів державної влади (державних організацій) та органів місцевого самоврядування, волонтерських та громадських організацій, які надають допомогу при вирішенні питань лікування, реабілітації, соціального захисту, адаптації учасників антитерористичної операції, операції об’єднаних сил (далі - учасники АТО/ООС) та учасників Революції Гідності.

       2. Координаційна рада у своїй діяльності керується Конституцією і законами України, указами Президента України, постановами Верховної Ради України, актами Кабінету Міністрів України, розпорядженнями обласної державної адміністрації, рішеннями міської ради та виконавчого комітету міської ради, а також цим Положенням

       3. Основними завданнями Координаційної ради є:

       - координація дій Центру допомоги учасникам антитерористичної  операції;

       - розгляд заяв, скарг, пропозицій від учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності, членів їх сімей; та сімей загиблих;

       - підготовка пропозицій міській раді, міському голові щодо вирішення питань, які мають важливе суспільне значення і пов'язані із захистом прав, свобод і законних інтересів учасників АТО/ООС, учасників Революції Гідності, їх родин; та сімей загиблих;

- організація та реалізація різноманітних культурних, освітніх, спортивно-масових проектів, вишкілів з військово-патріотичного виховання молоді, запровадження програм, використовуючи інші форми діяльності, що не суперечать чинному законодавству;

- організація масових заходів (зборів, мітингів, пікетів, демонстрацій, благодійних акцій, тощо), в порядку та на умовах, визначених чинним законодавством України;

       4. Координаційна рада відповідно до покладених на неї завдань:

1) розглядає заяви, скарги що надійшли до Центру (далі-Центр);

2) проводить засідання з питань роботи Центру;

3) подає пропозиції міській раді, міському голові з питань, які відносяться до їх компетенції;

       5. Керівництво роботою Координаційної ради здійснює її голова, який обирається рішенням не менше двох третин голосів від загального її складу, затверджується міським головою.

       У разі відсутності голови Координаційної ради керівництво здійснює його заступник, який обирається рішенням більше половини голосів від загального її складу.

       Секретарем Координаційної ради за посадою визначається представник Центру допомоги учасникам антитерористичної  операції.

       Голова Координаційної ради організовує роботу, несе персональну відповідальність за виконання покладених на Координаційну раду завдань.

       Формою роботи Координаційної ради є засідання, які проводяться в разі потреби. Засідання Координаційної ради є повноважним, якщо на ньому є присутні не менше половини від загального складу.

       Рішення з питань, що розглядаються на засіданні Координаційної ради приймаються більшістю голосів від загального складу Координаційної ради. У разі рівного розподілу голосів, голос голови Координаційної ради є визначальним.

       Засідання Координаційної ради, а також прийняті рішення оформляються протоколом, який підписується головуючою на засіданні особою та секретарем Координаційної ради.

Підготовка Порядку денного засідання Координаційної ради, а також матеріалів та документів необхідних для роботи Координаційної ради  покладається на Центр допомоги учасникам антитерористичної  операції.






Начальник відділу з питань

цивільного захисту міської ради                                                                  Олександр КРОТЮК



ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського     голови

від 06.01.2021 р. № 3-р


Список осіб

відповідальних за сприяння в роботі Центру допомоги учасникам антитерористичної операції


Бакай

Ганна Дмитрівна

начальник фінансового управління міської ради

Бордун

Любомир Бориславович

начальник управління освіти міської ради

Буртик

Марія Володимирівна

директор комунального некомерційного підприємства Коломийської міської ради "Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги"

Волошенюк

Віктор Васильович

заступник начальника управління комунального господарства міської ради – головний інженер начальник відділу реалізації інвестиційних проектів

Романюк

Ростислав Валентинович

начальник сектору моніторингу Коломийського міського відділу поліції головного управління національної поліції Івано-Франківської області (за згодою)

Григорчук

Галина Петрівна

Заступник начальника управління обслуговування громадян - начальник Коломийського відділу обслуговування громадян Головного управління ПФУ в Івано-Франківській області (за згодою)

Яремчук

Людмила Вікторівна

директор департаменту соціальної політики міської ради

Івахнюк

Ігор Васильович

начальник служби у справах дітей міської ради

Колесник

Володимир Любомирович

начальник відділу молоді та  спорту міської ради міської ради

Кротюк

Олександр Степанович

начальник відділу з питань цивільного захисту міської ради

Мандрусяк

Уляна Іванівна

начальник управління культури міської ради

Мацьків

Мирослав Дмитрович

Директор філії Коломийської міськрайонної філії Івано-Франківського обласного центру зайнятості (за згодою)

Мондрик

Богдан Йосипович

начальник відділу земельних відносин міської ради

Срібняк

Андрій Сильвестрович

військовий комісар Коломийського об’єднаного міського центру комплектування та соціальної підтримки (за згодою)

Копайгоренко

Ірина Євгенівна

заступник начальника відділу економіки міської ради

 




Начальник відділу з питань

цивільного захисту міської ради                                                      Олександр КРОТЮК








2011-2024 © Всі права застережено.