НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про завершення 2013-2014 навчального року та хід підгот..."  № 115 від 24.06.2014р. 
Документ №115 від 24.06.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.06.2014



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.06.2014р.  № 115
 

Про завершення 2013-2014 навчального

року та хід підготовки до нового 2014-2015

навчального року

       


В місті проводиться відповідна робота по підготовці закладів освіти до нового 2014-2015 навчального року.

       У всіх загальноосвітніх навчальних закладах своєчасно і на належному рівні проведено свято Останнього дзвоника, державну підсумкову атестацію, вручено документи про освіту.

       Стабільно впродовж року працювали всі навчальні заклади. В місті, в основному, забезпечуються потреби населення у суспільному вихованні дітей в дошкільних навчальних закладах. Затверджено графік роботи дошкільних навчальних закладів у літній період.

       Всі навчальні заклади укомплектовані педагогічними кадрами. Загальноосвітні школи забезпечені навчальними підручниками, проте не вистачає підручників для профільного навчання з вивчення природничо-математичних дисциплін.

       Високих результатів досягли учні шкіл міста у Всеукраїнських та Міжнародних конкурсах, змаганнях. Троє учнів стали переможцями ІV-го етапу

Всеукраїнських олімпіад з базових предметів. В обласному огляді учнівської та вчительської художньої самодіяльності колективи шкіл здобули гран-прі.

       Разом з тим в діяльності навчальних закладів є ще багато невирішених проблем. Необхідно розпочати заміну морально застарілої комп’ютерної техніки в школах, покращити організацію і якість харчування у дошкільних та загальноосвітніх навчальних закладах, систематично поновлювати бібліотечні фонди, продовжити роботу по заміні вікон на нові енергоефективні.

       Керівниками навчальних закладів розроблені заходи щодо проведення ремонтних робіт навчальних кабінетів, класів, електричних мереж, систем тепло- та водопостачання, перезарядки вогнегасників та інші.

       Зважаючи на викладене, виконком міської ради        

       в и р і ш и в:

1. Інформацію заступника начальника управління освіти міської ради про підготовку закладів освіти міста до нового 2014-2015 навчального року взяти до відома.

2. Управлінню освіти міської ради (Грицан  М.М.):

2.1. Забезпечити підготовку приміщень, інженерних мереж і споруд, систем протипожежного захисту до сталої роботи в новому навчальному році та осінньо-зимовому періоді.

2.2. Взяти під контроль виплату заробітної плати та  відпускних педагогічним працівникам   з обов’язковим наданням матеріальної допомоги на оздоровлення.

2.3. До 30.06.2014 року створити при управлінні освіти робочу групу для оперативного розв’язання виявлених проблем та систематичного контролю і аналізу стану підготовку навчальних закладів до нового навчального року.

2.4. Забезпечити контроль за подальшим здобуттям повної загальної середньої освіти випускниками 9-их класів.

2.5. Забезпечити рівний доступ до якісної освіти осіб з обмеженими можливостями.

2.6. До 16.08.2014 року провести об’їзд навчальних закладів комісією за участю представників районного управління Держсанепідслужби, управління експлуатації газового господарства, держслужби з надзвичайних ситуацій, міського РЕМу, водоканалу. Підготувати акти готовності навчальних закладів до нового навчального року.

2.7. До 31.08.2014 року завершити набір учнів у навчальні заклади та комплектацію перших і десятих класів.

2.8. Провести 28.08.2014 року серпневу конференцію педагогічних працівників навчальних закладів міста.

3. Фінансовому управлінню міської ради (Бакай Г.Д.) забезпечити фінансування ремонтних робіт навчальних закладів, придбання будівельних матеріалів, навчального обладнання відповідно до затверджених кошторисів.

4. Рішення виконкому міської ради «Про стан готовності навчальних закладів міста до нового 2013-2014 навчального року» від 22.08.2013  № 145  зняти з контролю.

5. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання рішення покласти на головного відповідального виконавця – управління освіти (М. Грицан).

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Граділя І.І.




Міський голова                                                                                                  І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.