НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про затвердження науково-проектної документації істори..."  № 86 від 24.04.2014р. 
Документ №86 від 24.04.2014р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

28.04.2014



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 24.04.2014р.  № 86
 

Про затвердження науково-про-

ектної документації  історико-

архітектурного опорного плану,

проекту зон охорони та визначеня меж історичного аре-

алу м. Коломиї



       Розглянувши науково-проектну документацію історико-архітектурного опорного плану, проект зон охорони та визначення меж історичного ареалу розробленого Українським регіональним спеціалізованим науково-реставраційним інститутом ”Укрзахідпроектреставрація”, протокол засідання Науково-методичної ради з питань охорони культурної спадщини України від 10 грудня 2013 року № 67 та керуючись постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2001 року № 878, Законом України ”Про охорону культурної спадщини”, п. 37 ст. 26 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України ”Про основи містобудування”, ст. 54 Земельного Кодексу України, виконком міської ради

вирішив:


1. Затвердити науково-проектну документацію історико-архітектурного опорного плану, проект зон охорони та визначення меж історичного ареалу        м. Коломиї.

2. Врахувати рекомендації щодо нововиявлених об’єктів, що мають історичну, художню та архітектурну цінність, для підготовки матеріалів щодо включення їх до Реєстру пам’яток м. Коломиї.

3. Проектну документацію на будівництво, реконструкцію будівель і споруд  у межах історичного ареалу виготовляти на підставі опрацьованого історико-архітектурного містобудівного обґрунтування.

4. Нове будівництво в межах історичного ареалу та в зоні регульованої забудови проводити згідно з вимогами до ведення будівництва у межах історичного ареалу та в зоні регульованої забудови з врахуванням громадських інтересів та розгляду на громадських слуханнях.

5. Передачу земель у приватну власність та їх продаж в межах визначених  історико-архітектурним опорним планом м. Коломиї проводити відповідно до статей 83, 84 Земельного кодексу України.

6. При виготовленні ”Проекту змін до генплану м. Коломиї” передбачити включення ”Історико-архітектурного опорного плану з визначенням історичного ареалу та проекту зон охорони м. Коломиї”, як складової частини генерального плану м. Коломиї.

7. Після передачі у користування Управлінню культури, національності та релігії облдержадміністрації одного екземпляру проектної документації ”Історико-архітектурного опорного плану, межі та режими використання зон охорони пам`яток історичного ареалу м. Коломиї” відповідно до наказу Міністерства культури і туризму України від 15.08.2006 року № 670/0/16-06 ”Про делегування повноважень з надання висновків щодо відведення земельних ділянок та здійснення нагляду за виконанням робіт на пам`ятках” Управління надає висновки щодо:

- відведення земельних ділянок;

- погодження зміни землевласника, землекористувача на території пам`яток місцевого значення та в їх охоронних зонах;

- здійснення нагляду за виконанням робіт з дослідження, консервації, реабілітації, реставрації, ремонту, пристосування й музеєфікації пам`яток та інших робіт на пам`ятках в межах міста Коломиї. 

8. Рішення опублікувати в засобах масової інформації та розмістити на сайті міської ради.

9. Контроль за виконанням даного рішення покласти на першого заступника міського голови Т. Яворського.






Міський голова                                                                                                                  І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.