НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 03 травня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про проведення невідкладних заходів з питань організаці..."  № 39 від 02.03.2014р. 
Документ №39 від 02.03.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

06.03.2014



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 02.03.2014р.  № 39
 

Про проведення невідкладних заходів

з питань організації уточнення військового

обліку мобілізаційних ресурсів та підготовки

до проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м.Коломия



Відповідно до статті 36 Закону України ”Про місцеве самоврядування в Україні”, законів України  “Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію”, “Про військовий обов’язок і військову службу”, “Про правовий режим воєнного стану”, Указів Президента України від 16.06.2001 № 449  “Про положення про порядок проведення мобілізації в Україні”, від 02.03.2014 № 189/2014 «Про рішення Ради національної безпеки і оборони України від 1 березня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо забезпечення національної безпеки, суверенітету і територіальної цілісності України», розпорядження заступника голови облдержадміністрації від 02.03.2014 № 94 «Про невідкладні заходи з підготовки до проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів в області», у зв’язку з необхідністю безпосереднього планування проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м.Коломия  та з метою виконання заходів, спрямованих на задоволення потреб Збройних Сил України, інших військових формувань у людських і транспортних ресурсах в особливий період, виконком міської ради

в и р і ш и в:

1. Затвердити перелік заходів з підготовки проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м.Коломия згідно з додатком 1.

2. Військовому комісару Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату Олегу Пархоменко до 5 березня 2014 року провести уточнення  рішення виконкому міської ради від 22.05.2012 року № 153 “Про проведення  мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м.Коломия”,  подати пропозиції щодо змін і доповнень до цього рішення та забезпечити його виконання.

3. Керівникам структурних підрозділів міської ради, виконуючому обов’язки начальника Коломийського міського відділу УМВСУ Остапу Білейчуку, начальнику Коломийського районного управління УДСНСУ Ігору Вацику, начальнику цеху ТП№6 Івано-Франківської філії ПАТ “Укртелеком” Володимиру Бабійчуку, керівникам підприємств м.Коломия, що задіяні до виконання мобілізаційних завдань, спільно з військовим  комісаром Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату Олегом Пархоменко організувати виконання заходів щодо підготовки проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м.Коломия.

4. Утворити комісію по перевірці наявності та технічного стану  транспортних засобів  підприємств, установ та організацій до гарантованої поставки транспортних засобів національної економіки для потреб військ у складі згідно з додатком 2.

5. Військовому комісару Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату Олегу Пархоменко організувати роботу комісії по перевірці наявності та технічного стану  транспортних засобів  підприємств, установ та організацій до гарантованої поставки транспортних засобів національної економіки для потреб військ.

6. Контроль за виконанням цього рішення покласти на міського голову І.Слюзара.





Міський голова                                                                                                                  І.Слюзар


                                                                               Додаток 1

                                                                               до рішення виконавчого комітету                                                                                        міської ради

                                                                               від 02.03.2014 р. № 39


ЗАХОДИ

з підготовки проведення мобілізації людських і транспортних ресурсів на території м. Коломия


з/п

Заходи

Термін виконання

Відповідальні виконавці

Проведення координаційної наради в районній державній адміністрації та міській раді з питань організації виконання невідкладних заходів щодо уточнення військового обліку військовозобов'язаних, транспортних засобів національної економіки, забезпечення їх оповіщення, збору та призову (поставки) при мобілізації.

до

2.03.2014 р.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, військовий  комісаріат.

Провести призов військовозобов’язаних, які призначені на доукомплектування військового комісаріату, на навчальні збори.

18.00

02.03.2014

Військовий комісаріат

Для своєчасного проведення оповіщення  військовозобов’язаних і постачальників транспортних засобів національної економіки, оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів у війська, уточнити місця розташування дільниці оповіщення, пункт попереднього збору військовозобов’язаних і пункт попереднього збору  техніки.

до

4.03.2014 р.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, військовий  комісаріат, керівники підприємств, на базі яких розгортаються пункти оповіщення, збору та відправки мобілізаційних ресурсів.

Призначення особового складу  адміністрації елементів бази мобілізаційного розгортання здійснити за рахунок працівників тих установ, на базі яких вони розгортаються, а також з числа військовозобов’язаних запасу.

до

5.03.2014 р.

Забезпечення пунктів оповіщення, збору та поставки мобілізаційних ресурсів необхідними для виконання покладених завдань засобами зв’язку, документацією та обладнанням.

до

5.03.2014 р.

Проведення перевірки наявності та технічного стану транспортних засобів, призначених на комплектування  військ.

6.03.2014 р.

Комісія

Забезпечення виконання заходів з питань військового обліку на підприємствах, установах, організаціях, навчальних закладах незалежно від підпорядкування і форм власності, оповіщення військовозобов’язаних на вимогу військового комісаріату і сприяння своєчасній їх явці за цим викликом.

2.03.2014 р.-

11.03.2014 р.

Військовий комісаріат, керівники підприємств, організацій, установ, управління освіти міської ради.

Уточнення розподілу та затвердження ліміту вилучення транспортних засобів національної економіки за основними підприємствами міста, з урахуванням відсоткової надбавки на вибракування.

до

8.03.2014 р.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради,  військовий комісаріат.

Організація та забезпечення роботи щодо:

- подання до військового комісаріату відомостей про уточнення облікових даних військовозобов'язаних, які перебувають на  військовому обліку;

до 15.00

5.03.2014 р.

Військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій міста.

- проведення звірки даних карток первинного обліку  військовозобов'язаних, які перебувають на обліку, з будинковими  книгами (картками прописки), а також перевірки фактичної наявності військовозобов'язаних за місцем проживання;

до

4.03.2014 р.

Військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій міста.

- подання до військового комісаріату відомостей щодо наявності технічного стану транспортних засобів та їх готовності до передачі військовим формуванням на період мобілізації та у воєнний час на підприємствах та установах району та міста.

до 15.00

5.03.2014 р.

Військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій міста.

Підготовка апарату посилення, проведення занять з адміністраціями дільниці оповіщення, пункту попереднього збору військово-зобов’язаних тапункту попереднього збору  техніки.

8.03.2014р.-

9.03.2014 р.

Військовий комісаріат, керівники підприємств, на базі яких розгортаються пункти оповіщення, збору та відправки мобілізаційних ресурсів.

Проведення спільно з військовим комісаріатом контрольного оповіщення мобілізаційних ресурсів, вручення зведених нарядів керівникам підприємств, які мають мобілізаційне завдання на поставку техніки, мобілізаційних розпоряджень військо-возобов’язаним.

8.03.2014р.-

9.03.2014 р.

Військовий  комісаріат, керівники підприємств, на базі яких розгортаються пункти оповіщення.

Перевірити утворення створених незнижуваних запасів пального. У випадку необхідності довести зазначені запаси пального до необхідних.

протягом

5 – 6.03.2014

Комісія, керівники підприємств, організацій міста.

Уточнення сил і засобів для організації комендантської служби на маршрутах подання мобілізаційних ресурсів у межах міста.

Для виконання заходів комендантської служби залучити сили та засоби районного управління УДСНСУ та міського відділу УМВСУ.

Визначення завдань для керівників підприємств, організацій, установ на забезпечення виконання заходів комендантської служби та підтримання сил і засобів комендантської служби в постійній готовності.

до

9.03.2014 р.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій, які залучаються до виконання заходів комендантської служби, районне управління УДСНСУ, міський відділ УМВСУ.

Виділення міським відділом УМВСУ наряду для охорони перевезення таємних документів і спеціальної техніки з ОВК.

6.03.2014р.-

11.03.2014 р.

Міський відділ УМВСУ, військовий комісаріат.

Забезпечення міським відділом УМВСУ громадського порядку на території військового комісаріату під час проведення зборів призначеного особового складу.

2.03.2014р.-

11.03.2014 р.

Міський відділ УМВСУ, військовий комісаріат.

Уточнення пояснювальних записок військового комісаріату з питань взаємодії з міжрайонним відділом УДСНСУ та міським відділом УМВСУ:

- розрахунків розміщення евакуйованого (розосередженого) населення;

- розрахунків виділення автомобільного транспорту для забезпечення заходів цивільного захисту населення;

- розрахунків укриття військовозобов’язаних на пунктах збору, потреби засобів індивідуального захисту;

- розрахунків виділення працівників УМВСУ для організації дорожнього руху та організації охорони елементів бази мобілізаційного розгортання;

- розрахунків сил і засобів для ведення рятувальних робіт у зонах ураження мобілізаційних ресурсів.

до

10.03.2014 р.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради,  військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій, які залучаються до виконання заходів комендантської служби, районне управління УДСНСУ,  міський відділ УМВСУ.

З метою якісної оцінки мобілізаційної обстановки надати військовому комісаріату інформацію за напрямками:

- економічні можливості міста;

- можливості із забезпечення мобілізаційних потреб військ, у тому числі із забезпечення призову та поставки ресурсів;

- вивчення політичної, демографічної, криміногенної, екологічної та релігійної обстановки  на території  міста.

за запитами військового комісаріату

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій, які виконують мобілізаційні завдання.

Виділення керівниками підприємств установ,організацій міста військовому комісару необхідної кількості автомобілів для забезпечення проведення контрольного оповіщення на території міста та проведення занять з елементами бази моброзгортання.

     5.03.2014р.-

11.03.2014 р.

Військовий комісаріат, керівники підприємств, організацій, установ.

Закріплення їдалень та готелів для особового складу військового комісаріату, адміністрації пунктів оповіщення, збору та відправки мобілізаційних ресурсів для їх розміщення та харчування, надання лазнево-пральних послуг за підприємствами, організаціями відповідно до розрахунків військового  комісаріату.

до

10.03.2014 р.

Відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради, військовий комісаріат, керівники підприємств, установ і організацій.





Керуючий справами виконкому                                                                             А.Грицан


                                                                               Додаток 2

                                                                               до рішення виконавчого комітету

                                                                               міської ради

                                                                               від 02.03.2014 р. № 39


СКЛАД

комісії по перевірці наявності та технічного стану  транспортних засобів  підприємств, установ та організацій до гарантованої поставки транспортних засобів національної економіки для потреб військ


Голова комісії:

Тарновецький В.В.                - заступник міського голови


Члени комісії:


Комар В.М.                              - спеціаліст 1-ї категорії  Коломийського об’єднаного міського військового комісаріату;


Кузик Б.В.                                     - старший державний інспектор в ДАІ Коломийського     МВ УМВС;

                           


Керівник та механік від підприємства (організації), яке перевіряється.




Керуючий справами виконкому                                                                                 .Грицан



2011-2024 © Всі права застережено.