НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Четвер, 28 березня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про проведення конкурсу на краще оформлення вітрини обє..."  № 361-р від 03.12.2020р. 
Документ №361-р від 03.12.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

07.12.2020



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 03.12.2020р.  № 361-р
 


 



Про проведення конкурсу на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі новорічного настрою»

   

 

З метою підвищення рівня туристичної привабливості, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей Коломийської міської об’єднаної територіальної громади під час новорічних та різдвяних свят, керуючись статтями 42, 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:


1. Провести конкурс на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі новорічного настрою», з дотриманням умов карантинних обмежень.

2. Затвердити Положення про конкурс на краще оформлення вітрин, об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі новорічного настрою» (додається).

3. Координацію робіт за проведенням конкурсу на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі новорічного настрою» покласти на відділ інвестиційної політики та енергозбереження міської ради (Ірина Жолоб).

4.  Контроль за виконанням розпорядження залишаю за собою.





Міський голова                                                                              Богдан СТАНІСЛАВСЬКИЙ



ЗАТВЕРДЖЕНО

розпорядження міського голови

від 03.12.2020 р. № 361-р



ПОЛОЖЕННЯ

про конкурс на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі новорічного настрою»


1. Загальні положення

    1. Положення про конкурс на краще оформлення вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення «Вітражі новорічного настрою» (далі – Конкурс) визначає єдині вимоги щодо організації проведення та визначення переможця.


2. Мета Конкурсу

2.1. Метою Конкурсу є підвищення рівня туристичної привабливості, естетичної виразності вітрин об’єктів торгівлі, закладів громадського харчування та побутового обслуговування населення, створення святкової атмосфери для мешканців та гостей Коломийської міської об’єднаної територіальної громади в період проведення новорічних та різдвяних свят.


3. Умови проведення Конкурсу

    1. Термін проведення: з 04.12.2020 по 25.12.2020 року.
    2. В Конкурсі можуть брати участь фізичні та юридичні особи - суб’єкти господарської діяльності незалежно від форм власності, у віданні яких є заклади сфери торгівлі, послуг, ресторанного господарства та побутового обслуговування, які знаходяться на території Коломийської міської об’єднаної територіальної громади.


4. Критерії участі у Конкурсі

Критерії участі у конкурсі:

4.1. Стан рекламної вивіски та фасаду об’єкта;

4.2. Оригінальність ідеї, дизайн та тематичність оформлення вітрини;

4.3. Загальне святкове оформлення об’єкта та прилеглої території (використання світлових елементів, оздоблювальних матеріалів)

Загальне святкове оформлення об’єкта та прилеглої території (використання світлових елементів, оздоблювальних матеріалів та прикрас, тощо);

    1. Поєднання новорічних ідей з використанням логотипу «Коломия єднає».




5. Порядок проведення Конкурсу


    1. Заявки щодо кращої оформленої новорічної різдвяної вітрини  закладу подаються онлайн за посиланням «https://forms.gle/jKFyP7YyN4vWQpmj9».
    2. Усі заявки для участі в Конкурсі приймаються до 16-ої години 25 грудня 2020 року.
    3. Переможці Конкурсу визначаються шляхом відкритого голосування на офіційній сторінці міської ради в мережі фейсбук «https://www.facebook.com/kolomrada/», яке відбуватиметься з 28.12.2020 року по 31.12.2020 року, згідно підрахунку кількості вподобань. 
    4. Три учасника Конкурсу, які наберуть найбільшу кількість голосів, на рейтинговій основі, будуть визначені переможцями.
    5. Конкурсні пропозиції, які надійдуть несвоєчасно або не відповідатимуть критеріям конкурсу, до участі не допускаються.


6. Нагородження переможців Конкурсу

    1. Повідомлення про результати проведення Конкурсу будуть опубліковані на офіційних сторінках та на вебсайті Коломийської міської ради, та в мережі фейсбук «https://www.facebook.com/kolomrada/».
    2. Переможці Конкурсу нагороджуються різдвяними подарунковими наборами та відзнаками міського голови.
    3. Після оголошення переможців Конкурсу фото об’єктів переможців буде опубліковано на офіційному сайті Коломийської міської ради, соціальних мережах та місцевих засобах масової інформації.





Начальник відділу інвестиційної політики

та енергозбереження  міської ради                                                                       Ірина ЖОЛОБ



2011-2024 © Всі права застережено.