НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про забезпечення належного виконання Закону України "Пр..."  № 164-р від 08.09.2015р. 
Документ №164-р від 08.09.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

12.09.2015



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 08.09.2015р.  № 164-р
 

Про забезпечення належного виконання Закону України "Про місцеві вибори"


       Керуючись Законом України “Про місцеві вибори”, постановою Центральної виборчої комісії від 10 серпня 2015 року №161 “Про нормативні вимоги до приміщень територіальних і дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ і приміщень для голосування, перелік та норми забезпечення цих комісій транспортними засобами, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями, види робіт і послуг, які територіальні виборчі комісії можуть закуповувати за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету, отриманих як цільова субвенція з Державного бюджету України, чи коштів відповідного місцевого бюджету, виділених на підготовку і проведення місцевих виборів“:


       1. Зобов’язати секретаря міської ради, заступників міського голови, керуючого справами виконкому, начальників відділів та управлінь, усіх посадових і службових осіб міської ради:

       1.1. Не допускати під час підготовки і проведення місцевих виборів будь-яких проявів адміністративного тиску, незаконного втручання у хід виборчого процесу та в роботу виборчих комісій, а також впливу у будь-який спосіб на суди, суддів під час розгляду справ щодо правовідносин, пов’язаних з виборчим процесом на місцевих виборах;

       1.2. Забезпечити додержання вимог виборчого законодавства щодо неупередженого ставлення до місцевих організацій партій, кандидатів у депутати та кандидатів на посаду міського голови, унеможливлення використання посадовими і службовими особами становища, службового транспорту, засобів зв’язку, приміщень для підтримки місцевих організацій політичних партій чи кандидатів.

       2. Начальникам управлінь і відділів міської ради, керівникам підприємств, установ, навчальних та інших закладів забезпечити  дільничні виборчі комісії визначеними приміщеннями, надати згідно із встановленими Центральною виборчою комісією нормами та переліком засоби зв’язку (з оплатою послуг щодо їх підключення), обладнання, інвентар, оргтехніку. 

       2. Закріпити згідно з додатком посадових осіб міської ради за виборчими дільницями з метою сприяння дільничним виборчим комісіям у здійсненні їх повноважень, зокрема забезпечення приміщеннями, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою.

       3. Відділу ведення Державного реєстру виборців міської ради (Данилейчук П.М.) забезпечити складання повних і достовірних списків виборців.

       4. Контроль за виконанням цього розпорядження залишаю за собою.






Міський голова                                                                                                        І.Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.