НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Питання сприяння міській виборчій комісії для підгото..."  № 160-р від 07.09.2015р. 
Документ №160-р від 07.09.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

11.09.2015



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 07.09.2015р.  № 160-р
 

Питання сприяння міській виборчій комісії для підготовки і проведення чергових місцевих виборів у реалізації     її    повноважень


       Керуючись частиною 1 статті 73 Закону України “Про місцеві вибори“, постановою Центральної виборчої комісії від 10 серпня 2015 року №161 “Про нормативні вимоги до приміщень територіальних і дільничних виборчих комісій з виборів депутатів Верховної Ради Автономної Республіки Крим, обласних, районних, міських, районних у містах, сільських, селищних рад, сільських, селищних, міських голів та старост сіл, селищ і приміщень для голосування, перелік та норми забезпечення цих комісій транспортними засобами, засобами зв’язку, обладнанням, інвентарем, оргтехнікою, іншими матеріальними цінностями, види робіт і послуг, які територіальні виборчі комісії можуть закуповувати за рахунок коштів відповідного місцевого бюджету, отриманих як цільова субвенція з Державного бюджету України, чи коштів відповідного місцевого бюджету, виділених на підготовку і проведення місцевих виборів “ :


   1. Виділити міській виборчій комісії з виборів депутатів міської ради та міського голови робочі кімнати №№ 10, 11 (включаючи приймальню), 33, а також робочу кімнату № 25 для зберігання виборчих бюлетенів у адміністративному приміщенні міської ради по проспекту Михайла Грушевського, 1.

   2. Завідувачу служби господарського забезпечення міської ради Варварову С.А. та головному спеціалісту загального відділу Кінашу С.В. забезпечити підготовку виділених міській виборчій комісії робочих кімнат, розміщення в них робочих столів, стільців, комп’ютерної та офісної техніки тощо за встановленими Центральною виборчою комісією нормами.

     3. Начальнику цеху телекомунікаційних послуг № 8 Івано-Франківської філії ПАТ  “Укртелеком“ Бабійчуку В.І.  забезпечити встановлення та підключення в приміщеннях, виділених міській виборчій комісії, не менш як чотирьох телефонних ліній з окремими телефонними номерами.

   4. Закріпити за міською виборчою комісією автомобіль міської ради марки Еріса державний реєстраційний номер АТ0033АР.

   5. Контроль за виконанням цього розпорядження покласти на керуючого справами виконкому міської ради Кухтара Т.М.






Міський голова                                                                                                                  І.Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.