НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про Порядок складання, затвердження та контролю виконан..."  № 4916-68/2020 -68 від 18.09.2020р. 
Документ №4916-68/2020  від 18.09.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

22.09.2020



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(68  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 18.09.2020р.  № 4916-68/2020 -68
 

Про Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області»


Відповідно до ст. 75,78 Господарського кодексу України, з метою вдосконалення системи фінансового планування, підвищення ефективності роботи  Комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», міська рада


в и р і ш и л а:


1. Затвердити Порядок складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області» (додається).

2. Затвердити форму №1 «Фінансовий план на рік» (додається) та Форму №2 «Звіт про виконання фінансового плану» (додається).

3. Організацію виконання рішення покласти на заступника міського голови Володимира Бойцана.

4. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань бюджету, інвестицій, соціально-економічного розвитку та зовнішньо-економічних відносин (Роман Крутко)



Міський голова                                                                                                                Ігор СЛЮЗАР



                                       ЗАТВЕРДЖЕНО

                                       рішення міської ради

                                       від 18.09.2020 р. №4916-68/2020


ПОРЯДОК

складання, затвердження та контролю виконання фінансового плану Комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області»


1. Для Комунального некомерційного підприємства «Коломийська інфекційна лікарня Коломийської міської ради Івано-Франківської області»далі (Підприємство), розробляється та затверджується Фінансовий план на кожен наступний рік з щоквартальною розбивкою, та щоквартально звітується про виконання фінансового плану.

2. Проект фінансового плану Підприємства згідно Форми №1 подається керівником Підприємства до Коломийської міської ради (далі - Засновник) у трьох примірниках у паперовому вигляді до 1 вересня року, який передує плановому.

3. Засновник проводить аналіз проекту фінансового плану Підприємства щодо відповідності законодавству України та інтересів мешканців Коломийської ОТГ. Після проведення аналізу Засновник приймає рішення щодо погодження чи повернення проекту фінансового плану підприємства на доопрацювання з детальним обґрунтуванням відмови згідно чинного законодавства. Про прийняте рішення Засновник повідомляє керівника Підприємства у письмовій формі протягом п’яти робочих днів з моменту отримання проекту фінансового плану Підприємства.

У разі повернення проекту фінансового плану Підприємства керівник забезпечує його доопрацювання, враховуючи зауваження Засновника, та подає його на повторне погодження протягом 3-х робочих днів.

4. Погоджений Проект фінансового плану Підприємства розглядається на сесії Коломийської міської ради до 1 вересня року, який передує плановому.

5. Зміни до затвердженого фінансового плану Підприємства можуть вноситися не більше 10-ти разів впродовж планового року. Проект змін до фінансового плану Підприємства з пояснювальною запискою про причини таких змін Підприємство готує і подає до Засновника не пізніше 25 числа місяця, коли виникла нагальна потреба в змінах за процедурою, передбаченою п.3 та п.4 Порядку. На фінансовому плані проставляється відмітка «Зміни» з датами затвердження та погодження.

6. Контроль за своєчасним складанням фінансового плану Підприємства, а також за виконанням показників, затвердженого (погодженого) фінансового плану Підприємства, здійснює керівник Підприємства.

7. Керівник Підприємства подає Засновнику звіт про виконання фінансового плану Підприємства згідно Форми №2 у терміни:

7.1. За звітний рік – до 1квітня року, який настає за звітним періодом.

7.2. За звітні квартали поточного року – до 31 травня, 31 серпня та 30 листопада кожного року.

8. Засновник погоджує звіт або відправляє на доопрацювання за процедурою згідно п.3 Порядку. Після погодження, керівник Підприємства звітує на найближчому засіданні сесії міської ради.

9. Затверджений фінансовий план Підприємства керівник публікує на сайті Підприємства, у разі відсутності – на офіційному сайті Коломийської міської ради.


В.о. генерального директора КНП

«Коломийська інфекційна лікарня

Коломийської міської ради

Івано-Франківської області»                                                                                Ігор Білоскурський





2011-2024 © Всі права застережено.