НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Субота, 20 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про надання дозволів на відчуження квартири та реєстрац..."  № 142 від 28.07.2020р. 
Документ №142 від 28.07.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.08.2020



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.07.2020р.  № 142
 


Про надання дозволів на відчуження квартири та реєстрацію права власності на житло


З метою охорони і захисту прав та інтересів дітей при вчиненні правочинів, які підлягають нотаріальному оформленню чи державній реєстрації, щодо належного їм нерухомого майна, в тому числі житла, право власності на яке, або право користування яким вони мають, розглянувши заяви громадян, врахувавши пропозиції комісії з питань захисту прав дитини, керуючись статтями 17, 18 Закону України «Про охорону дитинства», статтею 177 Сімейного кодексу України, статтею 12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних громадян та безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати дозвіл батькам _____ від імені малолітньої дочки _____ на відчуження 14 частки квартири № 10 по вулиці _____ у місті Коломиї, яка належить їй на праві спільної часткової власності на підставі свідоцтва про право власності на житло.

2. Надати дозвіл батькам _____ від імені малолітньої дочки _____ подати заяву на реєстрацію права власності на 13 частку квартири №13 на _____ у місті Коломиї в Державному реєстрі речових прав на нерухоме майно на ім’я малолітньої дочки _____.

3. Зобов’язати батьків _____ в трьох місячний термін представити копії правовстановлюючих документів про право власності на 13 частку квартири № 13 на _____ у місті Коломиї на ім’я малолітньої _____.



Міський голова                                                                                                              Ігор Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.