НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Понеділок, 29 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про взяття на квартирний облік..."  № 10 від 28.01.2014р. 
Документ №10 від 28.01.2014р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

01.02.2014



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 28.01.2014р.  № 10
 

Про взяття на квартирний облік


Розглянувши матеріали про взяття на квартирний облік, протокол їх попереднього розгляду громадською комісією з житлових питань при виконавчому комітеті міської ради та керуючись чинним житловим законодавством, виконавчий комітет Коломийської міської ради                      

вирішив:

1. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Лукашенко Любов Ярославівну у зв’язку з проживання в одній кімнаті двох сімей та осіб різної статі старших за 9 років, сім’я з чотирьох осіб, обліковий номер 2815.

2. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Слободяна Ярослава Ярославовича у зв’язку з проживанням за договором піднайму жилого приміщення, сім’я з двох осіб, обліковий номер 2816.

3. Взяти на квартирний облік за місцем проживання Качелюка Мирослава Васильовича у зв’язку з відсутністю мінімального розміру забезпечення житловою площею, сім’я з двох осіб, обліковий номер 2817.

4. Взяти на соціальний квартирний облік Алексєєву Ярославу Дмитрівну, включивши до списку осіб, які користуються правом на першочергове отримання соціального житла як особа реабілітована відповідно до Закону України “Про реабілітацію жертв політичних репресій на Україні”, одиноку, обліковий номер 4.





Міський голова                                                                                                            І. Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.