НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 08 травня 2024 року
 Розпорядження міського голови  "Про готовність органів управління, сил та засобів цивіл..."  № 7-р від 27.01.2015р. 
Документ №7-р від 27.01.2015р. Втратив чинність
        

 
Повязані документи

Розпорядження міського голови  Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повені та паводків у 2016 році
Розпорядження міського голови  №59-р від 11.02.2016р. Втратив чинність

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

31.01.2015



УКРАЇНА
місто Коломия Івано-Франківської області
РОЗПОРЯДЖЕННЯ
міського голови
 
м. Коломия
 
від 27.01.2015р.  № 7-р
 

Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повені та паводків у 2015 році


З метою підвищення готовності функціональної  Коломийської міської підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту до дій за призначенням  під час можливого пропуску льодоходу, повені чи паводків, дієвого захисту населення, територій, матеріальних цінностей, інфраструктури міста від стихії та мінімізації збитків, на виконання  розпорядження голови  Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 20.01.2015 р. № 15 ’’Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час можливого пропуску льодоходу, повені та паводків у 2015 році’’:

1. Затвердити план основних заходів органів управління виконавчого комітету Коломийської міської ради щодо підготовки та пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2015 році (додається).

2. Керівникам об’єктів економіки, господарського та житлово-комунального комплексу міста забезпечити відпрацювання на місцях планів організаційних та  практичних заходів щодо безпечного пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2015 році.

3. Координацію роботи та узагальнення інформації щодо виконання розпорядження  покласти на головного відповідального виконавця - відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами міської ради (О. Кротюк ).

4. Співвиконавцям розпорядження подавати інформацію про виконання завдань плану основних заходів  органів управління виконавчого комітету Коломийської міської ради щодо можливого пропуску льодоходу, весняної повені та дощових паводків у 2015 році  головному відповідальному виконавцю у терміни, зазначені у кожному пункті.

5. Вважати таким що втратило чинність розпорядження міського голови від 05.02.2013 р. № 13-р «Про готовність органів управління, сил та засобів цивільного захисту до дій під час  можливого пропуску льодоходу,  повеней та паводків у 2014 році».

6. Контроль за виконанням розпорядження покласти на першого заступника міського голови Т.Яворського.






Міський  голова                                                                                                                                 І. Слюзар



Додатки:



2011-2024 © Всі права застережено.