НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 24 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про заходи з увічнення у місті Коломиї пам'яті захисник..."  № 299 від 22.12.2015р. 
Документ №299 від 22.12.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 22.12.2015 р. № 299" Про заходи з увічнення у місті Коломиї пам'яті захисників України на період до 2020 року"
Рішення виконавчого комітету  №34 від 27.02.2019р. Чинний
Рішення виконавчого комітету  Про хід виконання рішення виконавчого комітету від 22.12.2015р.№299 "Про заходи з увічнення у місті Коломиї пам'яті захисників Українини на період до 2020 року"
Рішення виконавчого комітету  №27 від 25.02.2020р. Чинний

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.12.2015р.  № 299
 

Про заходи з увічнення у місті Коломиї пам'яті захисників України на період до 2020 року

       

На виконання розпорядження Івано-Франківської обласної державної адміністрації від 06.11.2015 р. № 730 «Про заходи з увічнення в області пам'яті захисників України на період до 2020 року», з метою належного увічнення пам'яті захисників України, консолідації українського суспільства, утвердження ідеалів свободи і демократії, виховання у громадян почуття національної гідності, виконавчий комітет

вирішив:


       1. Затвердити план заходів з увічнення пам’яті захисників України на період до 2020 року (додається).


       2. Структурним підрозділам міської ради забезпечити належне виконання плану заходів.


3. Виконавцям забезпечити виконання зазначених заходів та надання щороку до 25 червня та 25 листопада звітної інформації про хід їх виконання  організаційному відділу міської ради для узагальнення та інформування обласної державної адміністрації щороку до 01 липня та 01 грудня.


       4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови В. Бойцана.





Міський голова                                                                                                            І. Слюзар




ЗАТВЕРДЖЕНО

рішення виконавчого комітету

від 22.12.2015 р. № 299


ПЛАН

заходів з підготовки відзначення у місті Коломиї пам'яті

захисників України  на період до 2020 року


1. Проаналізувати стан роботи з увічнення пам’яті воїнів, які брали участь у захисті України в роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції.  

Відділ культури, відділ управління комунальним майном, відділ архітектури та містобудування, відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами.


До 25 грудня 2015 року


2. Створити базу даних щодо поховань загиблих (померлих) осіб, які брали участь у захисті України під час проведення антитерористичної операції.   

Управління праці та соціального захисту населення, відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами, організаційний відділ.


                                                                 Протягом  2015 року

3. Розглянути питання щодо увічнення пам’яті воїнів, які виявили героїзм у захисті України під час проведення антитерористичної операції, шляхом установлення пам’ятних знаків (пам’ятників, меморіальних дощок тощо); найменування (перейменування) на їх честь об’єктів місцевої інфраструктури (вулиць, провулків), навчальних закладів; установлення іменних нагород.

Управління освіти,

відділ у справах молоді та спорту,

відділ культури, організаційний  відділ.


Постійно

4. Забезпечити упорядження та утримання в належному стані пам’ятників і меморіальних дощок на честь захисників України, а також місць поховання загиблих (померлих) осіб, які брали участь у захисті України в роки Другої світової війни та під час проведення антитерористичної операції.

Відділ архітектури та містобудування,

відділ управління комунальним майном.

Постійно

5. Провести тематичні виставки творів мистецтва, літератури, документів, фотографій,присвячених пам’яті воїнів, які брали участь у захисті України в роки Другої світової війни та під час проведення АТО.

Відділ культури


Постійно


6. Забезпечити проведення в навчальних закладах, закладах культури тематичних уроків, бесід, присвячених героїзму захисників України.

Управління освіти, відділ культури


Постійно


7. Сприяти відвідування військових поховань і військових пам’ятників ветеранами війни та членами сімей загиблих воїнів, які брали участь у захисті України.

Управління праці та соціального захисту населення, відділ з питань надзвичайних ситуацій, мобілізаційної роботи та взаємодії з правоохоронними органами


Постійно


8. У виданні Книги пам’яті захисників України, що загинули під час проведення АТО.

Відділ культури


9. Організувати широке висвітлення у місцевих засобах масової інформації прикладів героїзму воїнів, які брали участь у захисті України в роки Другої світової війни та  під час проведення антитерористичної операції.

Телерадіокомпанія “НТК”,

відділ інформаційної політики



2011-2024 © Всі права застережено.