НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

П'ятница, 19 квітня 2024 року
 Рішення виконавчого комітету  "Про схвалення міської цільової програми "Культура Колом..."  № 295 від 22.12.2015р. 
Документ №295 від 22.12.2015р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

26.12.2015



УКРАЇНА
Коломийська міська рада
Виконавчий комітет
 
РІШЕННЯ
 
м. Коломия
 
від 22.12.2015р.  № 295
 

Про схвалення міської цільової програми «Культура Коломиї» на 2016-2020 роки



Відповідно до законів України «Про державні цільові програми», «Про культуру», керуючись статтею 52 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1.Схвалити міську цільову програму «Культура Коломиї» на 2016-2020 роки.

2. Відділу культури (У.Мандрусяк) подати міську цільову програму «Культура Коломиї» на 2016-2020 роки на розгляд сесії міської ради в установленому порядку.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради В. Бойцана.






Міський голова                                                                                                          І.Слюзар



ПАСПОРТ

Міської цільової програми «Культура Коломиї»

на 2016 – 2020 роки

1.Ініціатор розроблення Програми (замовник): відділ культури Коломийської міської ради.

2.Розробник Програми: відділ культури Коломийської міської ради.

3.Термін реалізації Програми : з 2016 по 2020 роки.

4.Етапи фінансування Програми : щорічно

5. Обсяги фінансування Програми:

Роки

Орієнтовані обсяги фінансування, тис. грн.


всього

В т.ч. за джерелами фінансування


Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

2016-2020

       8 930


             8 930


2016

1 920


1 920


2017

1 720


1 720


2018

1 730


1 730


2019

1 780


1 780


2020

1 780


1 780


6.Очікувані результати  виконання Програми:

-  створення умов для належного функціонування мережі закладів культури ;

- збереження національних традицій та звичаїв, забезпечення розвитку потенціалу та культурного простору міста;

- забезпечення доступності мистецтва для широких верств суспільства, надання культурних послуг усім верствам населення;

-  забезпечення просвітницької, виховної ролі національної культури;

- активізація діяльності місцевих осередків національних творчих спілок України та громадських організацій шляхом налагодження співробітництва із закладами культури і мистецтв міста в реалізації спільних програм;

7.Терміни проведення звітності: щоквартально до 10 - го числа місяця наступного за звітним періодом..



Обгрунтування

доцільності розроблення міської цільової програми

«Культура  Коломиї» на 2016-2020 роки.


Загальна характеристика Програми.

Для розв’язання проблем галузі необхідно дотримуватись принципів планування та послідовності, чітко визначити перспективи з урахуванням усіх потреб галузі, використовуючи цільове  пріоритетне спрямування бюджетних коштів для вирішення першочергових завдань.

Необхідно продовжити позитивні напрацювання щодо зміцнення переорієнтації методів управління культурою - від керування до творчої діяльної координації та підтримки ініціатив на засадах прозорості і публічності, а також щодо інноваційного підходу до вирішення питань галузі на основі активного діалогу з творчою громадськістю. Це стане можливим завдяки спільній роботі відділу культури, закладів  культури і мистецтв, громадських організацій.

Для галузі актуальним залишаються питання фінансової підтримки культури, завдання збільшення позабюджетних додаткових надходжень. З цією метою необхідно об’єднати зусилля державного і недержавного секторів, що призведе до суттєвих змін якості надання культурних послуг.

Для належного розвитку культури і мистецтва необхідно спрямувати дії місцевих органів влади на вироблення і впровадження нового погляду на функціонування галузі, системного підходу до питань її розвитку із застосуванням сучасних моделей культурної політики, які б сприяли динамізації культурних процесів, пошуку нових шляхів фінансового забезпечення галузі збереженню та примноженню культурно-мистецького потенціалу міста.

Здійснюючи державну політику в галузі культури, відділ культури сприяє творчій діяльності митців, надає підтримку творчій молоді, забезпечує умови для роботи закладів культури, дбає про вільний доступ мешканців  міста і його гостей до культурних надбань, активно піклується про організацію культурного дозвілля населення.

Міська цільова програма «Культура Коломиї» на 2016-2020 роки розроблена відділом культури на виконання Конституції України, законів України « Про місцеве самоврядування в Україні», « Про державні цільові програми», «Про культуру», рішення обласної ради від 17.10.2014року № 1401-32/2014 « Про стратегію розвитку Івано-Франківської області.

Програма є нормативним документом для збереження і всебічного розвитку культури, з урахуванням соціально-економічних, культурних, національних та інших особливостей Коломиї.

Програма відкрита для доповнення, корегування, спільних дій органів виконавчої влади, установ галузі, громадських об’єднань у справі поліпшення культурної ситуації, відповідно до змін соціально-економічного стану області.

Проблеми, що пов’язані з розвитком культури ,неможливо розв’язати засобами тільки територіального чи галузевого управління, для цього необхідна регіональна програма підтримка та комплексний підхід до координації діяльності всіх закладів культури міста.

Програма визначає стратегію та організаційну основу фінансово господарських, адміністративно-управлінських умов для збереження всебічного розвитку культури міста Коломиї.

Аналіз соціально-культурної ситуації свідчить, що незважаючи на економічні умови, у цілому вдалося зберегти мережу установ культури і мистецтва, навчальних закладів, забезпечити підтримку діяльності провідних професійних та аматорських колективів міста.

Але проблеми розвитку галузі культури, зумовлені ними негативні соціальні наслідки не знайшли адекватного відображення в суспільній свідомості, як проблеми загально соціального значення, а тому сьогодні ще існують:

  • Невідповідність нормативно-правової бази сучасним вимогам;
  • Низький рівень фінансового та матеріально-технічного забезпечення закладів культури;
  • Недостатнє бюджетне фінансування, неефективне залучення коштів з інших джерел, незначний обсяг інвестицій;
  • Низький рівень заробітної плати, недостатня кількість професійних фахівців, розбалансованість у системі підготовки та підвищення кваліфікації фахівців;
  • Недостатнє пропагування серед широких верств населення кращих зразків національно-культурного надбання.

Звідси виникає гостра потреба у зміні програмних підходів та визначенні пріоритетних напрямків розвитку культури, які б забезпечували ефективне функціонування галузі в нових умовах.

Вищезазначені проблеми можливо вирішити за умови ефективної підтримки з боку владних структур ,виділення коштів на проведення іміджевих для міських культурно-мистецьких заходів всеукраїнських  та міжнародних рівнів. Це зумовлює необхідність прийняття програми розвитку культури міста Коломиї на 2016-2020 роки.

Мета і стратегічні завдання Програми

Програма спрямована на подальший розвиток національної культури і мистецтва, збереження інфраструктури галузі.

Основною метою Програми є:

- посилення бюджетної підтримки розвитку культури в місті підвищення  її ролі в побудові демократичного громадянського суспільства, створення сприятливих умов для розвитку культурних і творчих ініціатив з урахуванням місцевих особливостей розв’язання проблем національно-культурного розвитку, збереження національно-культурної спадщини, задоволення  інтелектуальних та духовних потреб населення;

  • забезпечення належних, сучасних і дієвих умов-фінансових, правових, організаційних, соціальних- для того, щоб митці, діячі культури, культурно-мистецькі організації, заклади міста працювали краще, динамічніше, успішніше, здобули прихильність і визнання не лише в Україні, а й поза її межами;
  • сприяння становленню талановитої мистецької молоді, підтримка професійної творчої діяльності, реалізації освітніх культурно-мистецьких заходів для дітей та молоді, поповнення фондів музеїв і бібліотек міста.

Основними стратегічними завданнями Програми є:

  • забезпечення та збереження матеріально-технічної бази закладів культури, покращення умов функціонування;
  • зміцнення та збереження матеріально-технічної бази закладів культури;
  • упровадження ефективних форм, методів і засобів культурно-мистецької діяльності з урахуванням місцевих особливостей, традицій, економічних факторів;
  • забезпечення проведення культурно-мистецьких заходів в місті, що присвячені знаменитим датам річницям,  є традиційним та щорічним;
  • участь в організації та проведенні  міжнародних, всеукраїнських, обласних, мистецьких  фестивалів, конкурсів, свят оглядів народної творчості, міжрегіональних творчих обмінів, інших культурно-мистецьких заходів; спрямованих на розвиток та функціонування української мови;
  • сприяння  гастрольної діяльності народних колективів;
  • співробітництво та підтримка міських осередків національних творчих спілок, культурно-мистецьких громадських організацій;
  • покращення стану збереження об’єктів історико-культурної спадщини;
  • модернізація охорони об’єктів культурної спадщини, музеїв та бібліотек, проведення необхідних ремонтних та реставраційних робіт;
  • забезпечення розвитку творчого потенціалу та культурного простору області.

Фінансове забезпечення Програми

Заходи програми реалізуються за рахунок коштів обласного, міського бюджетів, інших джерел ,не заборонених законодавством.

Бюджетні призначення для реалізації заходів програми передбачаються щорічно при формуванні міського бюджету, виходячи з можливостей його дохідної частини, обласного бюджету та інших джерел фінансування, не заборонених законодавством.


Очікувана ефективність виконання Програми

У результаті виконання Програми очікується:

  • забезпечення в сучасних умовах спадковості поколінь, консолідації суспільства на основі народних традицій;
  • створення умов для належного функціонування мережі закладів культури і мистецтва з метою розвитку вільної та різноманітної мистецької творчості;
  • збереження національних традицій та звичаїв, забезпечення розвитку творчого потенціалу та культурного простору міста.
  • Забезпечення доступності мистецтва для широких верств суспільства надання культурних послуг усім верствам населення
  • Забезпечення просвітницької ,виховної ролі національної культури;
  • Активізація діяльності місцевих осередків національних творчих спілок України та громадських організацій шляхом налагодження співробітництва реалізації спільних програм;
  • Контроль за використанням автентичних матеріалів, їх охорона, недопущення дій ,що приводить до їх втрати;
  • збереження народних мистецьких традицій;
  • розширення функцій української мови;
  • наповнення фондів бібліотек міста соціально важливою книжковою продукцією та періодичними виданнями;
  • забезпечення належного збереження, використання наукового вивчення рухомих і нерухомих пам’яток історії та культури;
  • забезпечення доступності до історико-культурного надбання нації широких верств суспільства.
  • Прискорення інтеграції української культури у світовий культурний простір, що сприятиме формуванню позитивного іміджу, подоланню існуючих негативних стереотипів щодо України та її культури.


Перелік

заходів, обсяги та джерела фінансування, очікувані результати програми


Замовник: Відділ культури Коломийської міської ради

Назва Програми:   Міська цільова програма «Культура Коломиї» на 2016-2020 роки


З/п

Найменування підпрограм

Виконавець

Термін виконання

Орієнтовні обсяги фінансування(тис.грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

В т.ч.за джерелами фінансування

Облас

ний

бюджет

Місь

кий бюджет

Інші джерела

1.

Культурно-освітня діяльність.

Відділ культури Коломийської міської ради, міські початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади.



2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

1850


1850


Підвищення авторитету та ролі закладів культури в суспільстві.

2016

370


370


2017

370


370


2018

370


370


2019

370


370


2020

370


370


2.

Музейна діяльність і збереження культурної спадщини.

Відділ культури Коломийської міської ради, Музей історії міста.

2016- 2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

3130


3130


Збереження

пам’яток

(об’єктів) культурної спадщини. Покращення здійснення виставкової діяльності .

2016

620


620


2017

620


620


2018

630


630


2019

630


630


2020

630


630


3.

Бібліотечна справа та розвиток читання.

Відділ культури Коломийської міської ради ,бібліотеки міста.

2016-

2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

1750


1750


Реалізація прав громадян на задоволення читацького попиту.

2016

350


350


2017

350


350


2018

350


350


2019

350


350


2020

350


350


4.








Нематеріальна культурна спадщина та функціонування міського палацу   «Народний дім».



Відділ культури Коломийської міської ради, МПК  «Народний дім».

2016-

2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

1 250


1 250


Дослідження, збереження основних напрямків народних традицій, фольклору, промислів Прикарпаття.

2016

230


230


2017

230


230


2018

230


230


2019

280


280


2020

280


280


5.

Підтримка книговидання.

Відділ культури Коломийської міської ради.

2016-

2020

роки

2016-

2020

в т.ч.

950


950



2016

350


350


Наповнення інформаційного простору суспільно важливою книжковою продукцією.

2017

150


150


2018

150


150


2019

150


150


2020

150


150













ВСЬОГО


2016-

2020

в т. ч.

8 930


8 930



2016

1 920


1 920


2017

1 720


1 720


2018

1 730


1 730


2019

1 780


1 780


2020

1 780


1 780



Підпрограма 1. Культурно-освітня діяльність.


№З/п

Найменування підпрограм

Виконавець

Термін викона

ння

Орієнтовні обсяги фінансування(тис.грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

В т.ч.за джерелами фінансування

Облас

ний бюд-жет

Місь-

кий бю

джет

Інші дже

рела

1.1

Створення адресної підтримки особливо обдарованим учням.

Відділ культури Коломийської міської ради, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади

2016-2020 роки

2016-

2020

в т. ч.

250


250


Підвищення авторитету та ролі закладів культури в суспільстві. Збільшення кількості студентів та учнів у мистецьких навчальних закладах.

підтримка талановитої молоді

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50


1.2

Реконструкція систем водопостачання, водовідведення, електропостача

ння та опалення в школах естетич-ного виховання. Ремонт приміщень.

Відділ культури Коломийської міської ради , початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

500


500


Забезпечення належних умов праці і навчання.

2016

100


100


2017

100


100


2018

100


100


2019

100


100


2020

100


100


1.3

Придбання

інструментів, мультимедійної техніки. Придбання комп’ютерних програм.

Відділ культури Коломийської міської ради, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади.

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

500


500


Забезпечення сучасного рівня навчально-виховного процесу.

2016

100


100


2017

100


100


2018

100


100


2019

100


100


2020

100


100


1.4

Розвиток матеріально- технічної бази навчальних закладів з впровадження енергозберігаю-

чих технологій.

Відділ культури Коломийської міської ради , початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади.

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

500


500


Створення належних умов функціону

вання установ.

2016

100


100


2017

100


100


2018

100


100


2019

100


100


2020

100


100


1.5

Забезпечення виконання приписів енергетичних,  теплових, пожежних та газових господарств.

Відділ культури Коломийської міської ради, початкові спеціалізовані мистецькі навчальні заклади.

2016- 2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

100


100


Створення умов

безпеки закладів.

2016

20


20


2017

20


20


2018

20


20


2019

20


20


2020

20


20



ВСЬОГО

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

1 850


1850



2016

370


370


2017

370


370


2018

370


370


2019

370


370


2020

370


370



Підпрограма 2.Музейна діяльність і збереження культурної спадщини


№з/п

Найменування підпрограм

Виконавець

Термін виконання

Орієнтовні обсяги фінансування(тис.грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

В т.ч.за джерелами фінансування

Облас-

ний бюд-жет

Місь-

кий бюд-жет

Інші джерела

2.1

Збереження пам’яток(об’єктів культурної спадщини) міста.

Відділ культури Коломийської міської ради.

2016-

2020

роки

2016-

2020

в т. ч.



В межах кошто-рисних призна-чень


Популяри

зація культурно

го надбання України.

2016





2017





2018





2019





2020





2.2

Облік та паспортизація пам’яток (об’єктів) культурної спадщини.

Відділ культури Коломийської міської ради.

2016-

2020 роки

2016-

2020

в т. ч.

130


130


Упорядку-ваня даних про об’єкти культурної спадщини Коломиї.

2016

20


20


2017

20


20


2018

30


30


2019

30


30


2020

30


30


2.3

Здійснення ремонтно-реставраційних робіт пам’яток (об’єктів) культурної спадщини.

Відділ культури Коломийської міської ради

2016-

2020 роки

2016-

2020

в т. ч.

2 000


2 000


Утримання об’єктів культурної спадщини в належному стані.

2016

400


400


2017

400


400


2018

400


400


2019

400


400


2020

400


400


2.4

Забезпечення наукового комплектування музейного фонду закупівля експонатів.

Відділ культури Коломийської міської ради ,Музей історії міста Коломиї

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

250


250


Посилення діалогу з відвідува-чами

Забезпечен-ня ширших пізнаваль-них можли-востей, доповнення музейних експозицій новими експонатами

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50


2.5

Впровадження сучасних техно-логій в музейну діяльність інфор-маційних, ком-п’ютерних, інте-лектуальних,

аудіо та відео технологій

Придбання комп’ютерних програм.

Відділ культури Коломийської міської ради, Музей історії міста Коломиї.

2016- 2020 роки

2016-

2020

в т. ч.

200


200


Трансформування ролі музеїв у суспільстві. Залучення дослідників до роботи в музейних фондах, доступ громадян до інформації з колекції музеїв міста.

2016

40


40


2017

40


40


2018

40


40


2019

40


40


2020

40


40


2.6

Модернізація та встановлення сучасних охорон-ної сигналізації та систем відео-нагляду, протипожежних заходів.

Придбання для документосховищ систем контролю мікроклімату та засобів зберігання для Музею історії міста Коломиї.

Відділ культури Коломийської міської ради, Музей історії міста Коломиї.


2016-

2020

в т. ч.

500


500


Забезпе-чення збереження музейних предметів.

2016

100


100


2017

100


100


2018

100


100


2019

100


100


2020

100


100


2.7

Забезпечення виконання приписів енергетичних, теплових, пожежних, газових гоподарств.

Відділ культури Коломийської міської ради, Музей історії міста Коломиї.


2016-

2020

в т. ч.

50


50


Створення умов безпеки закладу.

2016

10


10


2017

10


10


2018

10


10


2019

10


10


2020

10


10



ВСЬОГО


2016-

2020

в т. ч.

3130


3130



2016

620


620


2017

620


620


2018

630


630


2019

630


630


2020

630


630


Підпрограма 3.  Бібліотечна справа та розвиток читання.

З/п

Найменування підпрограм

Виконавець

Термін виконання

Орієнтовні обсяги фінансування(тис.грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

В т.ч.за джерелами фінансування

Облас

ний бюджет

Місь

кий бюджет

Інші джерела

3.1

Оновлення та поповнення фондів бібліотек міста інформаційними ресурсами(література, періодичні видання, електрон-них видань та мультимедійних продуктів)

Відділ культури Коломийської міської ради, бібліотеки міста.

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

600


600


Реалізація прав громадян на доступ до інформації та знань, а також залучення до культурних цінностей. Задоволення читацького попиту.

2016

120


120


2017

120


120


2018

120


120


2019

120


120


2020

120


120



3.2

Забезпечення оцифрування матеріалів з фондів бібліотек з метою створення можливості електронного доступу до них. Придбання коп’ютерних програм .

Відділ культури Коломийської міської ради, бібліотеки міста

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

150


150


Рівноправний доступ до інформації користувачів з особливими потребами. Забезпечення безперешкодного доступу до інформації.

2016

30


30


2017

30


30


2018

30


30


2019

30


30


2020

30


30


3.3

Видання каталогів, бібліографічних покажчиків, методичних матеріалів, збірників, книг листівок та інших друкованих матеріалів.

Відділ культури Коломийської міської ради , бібліотеки міста

2016-2020 роки

2016-

2020

в т. ч.

250


250


Створення науково-обгрунтованих систематизованих класифікацій, які забезпечать інформаційні потреби користувачів

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50



3.4

Придбання для документосховищ систем контролю мікроклімату та засобів зберігання.

Відділ культури Коломийської міської ради ,бібліотеки міста.

2016-2020 роки

2016-

2020

в т. ч.

450


450


Забезпечення збереження бібліотеч

них фондів

2016

90


90


2017

90


90


2018

90


90


2019

90


90


2020

90


90


3.5

Розвиток матеріально технічного забезпечення бібліотек міста

Відділ культури Коломийської міської ради,бібліотеки міста.


2016-

2020

в т. ч.

250


250


Забезпечення надання послуг сучасного рівня

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50


3.6

Забезпечення виконання приписів енергетичних, теплових, пожежних, газових гоподарств.

Відділ культури Коломийської міської ради ,бібліотеки міста.

2016- 2020 роки

2016-

2020 в т. ч.

50


50


Створення умов безпеки закладів

2016

10


10


2017

10


10


2018

10


10


2019

10


10


2020

10


10





ВСЬОГО


2016-

2020

в т. ч.

1750


1750



2016

350


350


2017

350


350


2018

350


350


2019

350


350


2020

350


350


          Підпрограма 4. Нематеріальна спадщина та функціонування міського палацу «Народний дім».


Найменування заходу

Виконавець

Термін виконання

Орієнтовні обсяги фінансування ( тис.грн.)

Очікувані результати

Роки

Всього

В т.ч. за джерелами фінансування

Обласний бюдж

ет

Місь

кий бюджет

Інші джере

ла

4.1

Підтримка майстрів народного мистецтва та народних художніх промислів.

Відділ культури Коломийської міської ради Міський палац культури

«Народний дім»

2016-2020

роки

2016-

2020 в т.ч.

250


250


Дослідження, збереження основних напрямків народних художніх промислів, покращення рівня майстерності та умов праці народних майстрів.

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50


4.2

Розвиток, популяризація та промоція  народного та сучасного мистецтва.

Відділ культури Коломийської міської ради Міський палац культури «Народний дім» Установи  відділу культури

2016-2020

роки

2016-

2020 в т. ч.

100


100


Підтримка творчої ініціативи, забезпечення свободи творчості, доступу до культурних надбань, активної участі громадян, особливо молоді, у художній творчості.

2016

20


20


2017

20


20


2018

20


20


2019

20


20


2020

20


20


4.3

Сприяння діяльності аматорських колективів та окремих виконавців МПК «Народний дім» (зокрема із званням

«народний»).

Відділ культури Коломийської міської ради Міський палац культури

«Народний дім»

2016-2020

роки

2016-

2020 в т .ч.

250


250


Покращення виконавської та професійної майстерності аматорських колек-тивів міста. поширення сфери діяльності клубної установи через співробітництво з закладами культури інших типів,

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50



4.4

Проведення оглядів –конкурсів, фестивалів свят, масових культурно-мистецьких заходів. Участь мистецьких колективів в обласних, всеукраїнських, міжнародних культурно мистецьких заходах.

Відділ культури Коломийської міської ради Міський палац культури « Народний дім»

2016-2020

роки

2016-

2020 в т.ч.

350


350


Презентація культурних надбань Коломиї, налагодження співпраці з іншими регіонами України та зарубіжжям.

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

100


100


2020

100


100


4.5

Забезпечення виконання приписів енергетичних, теплових, пожежних, газових гоподарств.

Відділ культури Коломийської міської ради Міський палац культури « Народний дім»

2016-2020

роки

2016-

2020 в т.ч.

50


50


Створення умов безпеки закладів

2016

10


10


2017

10


10


2018

10


10


2019

10


10


2020

10


10



4.6

Забезпечення матеріально-технічної бази МПК  «Народний дім».

Відділ культури Коломийської міської ради Міський палац культури «Народний дім».

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч.

250


250


Забезпечення надання послуг сучасного рівня

2016

50


50


2017

50


50


2018

50


50


2019

50


50


2020

50


50



Всього


2016-

2020

в т.ч.

1250


1250



2016

230


230



2017

230


230



2018

230


230



2019

280


280



2020

280


280









Підпрограма 5. Підтримка книговидання.


Найменування заходу

Виконавець

Термін виконан-ня

Орієнтовні обсяги фінансування(тис.грн.)

Очікувані результати

роки

Всього

Тис

грн

В т.ч. за джерелами фінансування

Обласний бюджет

Міський бюджет

Інші джерела

5.1

Підтримка випуску та закупівля книг,творів історико-патріотичних, краєзнавчих та інших видань.

Відділ культури Коломийської міської ради, бібліотеки міста.

2016-2020 роки

2016-

2020    в т.ч.

700


700


Покращення забезпечення бібліотечних закладів міста творами письменників і наукової інтелигенції міста

2016

300


300


2017

100


100


2018

100


100


2019

100


100


2020

100


100


5.2        

Підтримка та закупівля дитячої навчальної, художньої та науково-пізнавальної літератури.

Відділ культури Коломийської міської ради, бібліотеки міста.

2016-2020

роки

2016-

2020

в т. ч

100


100



2016

20


20


Покращення забезпечення бібліотек,закладів освіти міста дитячою літературою,попу ляризацї читання.

2017

20


20


2018

20


20


2019

20


20


2020

20


20







5.3

Сприяння випуску брошур, календарів та іншої друкованої продукції.

Відділ культури Коломийської міської ради.

2016-

2020

роки

2016-

2020    в т. ч.

150


150


Покращення рекламно-промоційного забезпечення міста.

2016

30


30


2017

30


30


2018

30


30


2019

30


30


2020

30


30



Всього


2016-

2020 в т.ч.

950


950



2016

350


350


2017

150


150


2018

150


150


2019

150


150


2020

150


150





2011-2024 © Всі права застережено.