НОРМАТИВНІ АКТИ
КОЛОМИЙСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

Середа, 08 травня 2024 року
 Рішення міської ради  "Про надання дозволів на розроблення проектів землеустро..."  № 4688-62/2020-62 від 09.06.2020р. 
Документ №4688-62/2020 від 09.06.2020р. Чинний
        

 
Повязані документи

Пов'язаних документів немає

 
Історія документа

Історії немає

 
Публікації документа

13.06.2020



 
РІШЕННЯ
 
Коломийської міської ради
(62  сесія)
7  демократичного скликання
 
від 09.06.2020р.  № 4688-62/2020-62
 

Про надання дозволів на розроблення

проектів землеустрою щодо відведення

земельних ділянок для індивідуального

садівництва


Розглянувши звернення фізичних осіб та графічні матеріали місця розташування земельних ділянок, пропозиції постійної комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин, відповідно до ст. 12, 35, 118 Земельного кодексу України, статті 28 Закону України "Про землеустрій", керуючись Законом України "Про місцеве самоврядування в Україні", міська рада


в и р і ш и л а :

1. Надати Бирчаку Василю Михайловичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0746 га, яка розташована за адресою: вулиця Косачівська, біля буд. № 83 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

2. Надати Білій Наталії Мирославівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1200 га, яка розташована за адресою: вулиця Олекси Довбуша, 384 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

3. Надати Білак Наталії Юріївні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0486 га, яка розташована за адресою: вулиця Івана Франка, 109 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

4. Надати Брушньовській Оксані Іванівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0355 га, яка розташована за адресою: вулиця Олекси Довбуша, біля буд. 100/1 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

5. Надати Василевській Наталії Дмитрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0738 га, яка розташована за адресою: вулиця Галицька, буд. № 41 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

6. Надати Голинській Любові Василівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0609 га, яка розташована за адресою: вулиця Гетьмана Івана Мазепи для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

7. Надати Грабовській Надії Володимирівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0356 га, яка розташована за адресою: вулиця Олекси Довбуша, 67-а для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

8. Надати Гретчуку Роману Юрійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0357 га, яка розташована за адресою: вулиця Івана Сірка, 5 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

9. Надати Книгиницькій Тетяні Дмитрівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1116 га, яка розташована за адресою: вулиця Симона Петлюри, 146 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

10. Надати Левицькому Тарасу Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0344 га, яка розташована за адресою: вулиця Моцарта, 117 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

11. Надати Моздір Марії Степанівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,1200 га, яка розташована за адресою: вулиця Дятьковецька, біля буд. № 7 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

12. Надати Романчичу Роману Романовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0598 га, яка розташована за адресою: вулиця Гетьмана Івана Мазепи, № 186 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

13. Надати Санойці Уляні Михайлівні дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0498 га, яка розташована за адресою: вулиця Гетьмана Петра Дорошенка для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

14. Надати Соловку Роману Володимировичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0315 га, яка розташована за адресою: вулиця Українська для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

15. Надати Сочку Сергію Юрійовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0700 га, яка розташована за адресою: м. Коломия, садівницьке товариство “Мічурінець” масив “Галечко”, садова ділянка № 192 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

16. Надати Томенчуку Богдану Михайловичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0435 га, яка розташована за адресою: вулиця Мирона Тарнавського, 14 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

17. Надати Чекураку Віктору Васильовичу дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки загальною площею 0,0519 га, яка розташована за адресою: вулиця Старогончарна, 14 для індивідуального садівництва за рахунок земель міської ради.

18. Фізичним особам забезпечити розроблення сертифікованим інженером-землевпорядником, чи юридичною особою, в структурі якої є сертифікований інженер-землевпорядник, проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки. Попередити, що максимальний строк складання документації із землеустрою не повинен перевищувати шести місяців з моменту укладення договору.

19. Організацію виконання цього рішення покласти на заступника міського голови О. Дячука.

20. Контроль за виконанням рішення доручити постійній комісії з питань екології, використання земель, природних ресурсів та регулювання земельних відносин.



Міський голова                                                                                                                     Ігор  Слюзар



2011-2024 © Всі права застережено.